Hjem Nyheter Europa Tyskland: Eldre kvinne begikk selvmord under utkastelse

Tyskland: Eldre kvinne begikk selvmord under utkastelse

2

FATTIGDOM Den desperate 70-åringen hoppet fra balkongen da politiet dukket opp på døren for å kaste henne ut av sitt hjem.

Det var på morgenen onsdag forrige uke at den eldre kvinnen, som i tyske medier er blitt identifisert som Renate P, fikk besøk av representanter fra utleieselskapet og politiet for å få henne til å forlate leiligheten sin. Ifølge naboene kunne ikke den 70 år gamle pensjonisten lengre betale sin husleie. Fordi kvinnen på forhånd hadde annonsert at hun ville motsette seg utkastelsen, var politiet på plass for å fjerne kvinnen med makt.

Da politibetjentene banket på døren og hun ikke svarte ble en låsesmed tilkalt. Da politiet til slutt klarte å ta seg inn i leiligheten klatret den eldre kvinnen uten advarsel opp på balkongrekkverket og hoppet til sin død. Kvinnen hoppet fra 7. etasje ned på gresset foran leiligheten. En lege erklærte kvinnen død på stedet.

Den tragiske hendelsen kommer i kjølevannet av en ny rapport som viser at Tysklands pensjonister blir stadig fattigere, samtidig som Merkels regjering bruker 78 milliarder euro på innvandrere.

Les også:
Tyskland: Har fire koner og 22 barn – mottar en formue i sosialstønad
Trikser med ulike identiteter for å svindle velferdssystemet
Tyskland: Mindre enn 3 prosent av inntrengerne har jobb

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Håkon
Håkon
4 år siden

Fy faen, så tragisk.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Regimet skulle vel rydde plass til noen importerte muslimer. Talmud-Jøden Ervin Kohn blir glad når han hører slike nyheter.