Hjem Nyheter Europa Tyskland: Innvandringskritisk parti med kreativ valgkampanje

Tyskland: Innvandringskritisk parti med kreativ valgkampanje

5
DEL

TYSKLAND Det populære innvandringskritiske partiet AfD tyr til kreative metoder for å vinne stemmer i det kommende regjeringsvalget.

For å samle flere stemmer blant den etniske tyske befolkningen har det høyre-populistiske og innvandringskritiske partiet Alternative für Deutschland (AfD) fått hjelp av et Texas-basert reklamebyrå med valgkampanjen. Selskapet har tidligere jobbet med den nåværende amerikanske presidenten Donald Trump.

Kampanjen har allerede fått stor oppmerksomhet i Tyskland og ikke overraskende også fordømmelse fra både den tyske og internasjonale folkefiendtlige løgnpressen.

Ifølge de siste meningsmålingene er AfD, som ble grunnlagt for fire år siden, på vei til å bli det tredje største partiet i Tyskland.

Se et utvalg av reklameplakatene nedenfor:
«Burka?» Vi liker bikinier.
«Nye tyskere?» Det lager vi selv.
«Islam?» Det passer ikke inn i vårt kjøkken.
Sporene til verdenskansleren i Europa.
«Burka?» Vi liker det mer burgunder!

Kilde:
Bikinis Over Burkas! Provocative Posters Boost AfD In German Election Campaign

DEL

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Proverbs 26:11RoarV.LDynamoTyskland: Invandringskritiskt parti med kreativ valkampanj | Nordfront.se Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
trackback

[…] Källor: Bikinis Over Burkas! Provocative Posters Boost AfD In German Election Campaign Tyskland: Innvandringskritisk parti med kreativ valgkampanje […]

Dynamo
Dynamo

Ikke fult 14/88, men ganske bra 🙂
Liker best den om å lage tyskere selv!

V.L
V.L

Gleder mitt hjerte att vi kjemper tilbake!

Roar
Roar

God reklame!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Positivt! Kan vi håpe at tyskerne er i ferd med å våkne, eller velger de Merkel og den kommende undergangen for folket? Tiår på tiår med skyldpåføring pga den 2.verdenskrigen og Hitler har ødelagt den tyske nasjonalbevisstheten, men de siste årenes invasjon av rasefremmede har kanskje fått flere til å skjønne hva som skjer?