Hjem Nyheter Tyskland: Myndighetene konfiskerer hjem for å huse inntrengere

Tyskland: Myndighetene konfiskerer hjem for å huse inntrengere

3

TYSKLAND Myndighetene i Hamburg har nå begynt å konfiskere private boliger for å lette på boligmangelen i landet, som har blitt forverret av masseinvasjonen av over to millioner inntrengere de seneste årene.

Myndighetene i Tyskland har siden slutten av 2015, da landet åpnet sine grenser til millioner av innvandrere fra den tredje verden, beslaglagt næringseiendommer og konvertert dem til asylmottak. Nå har byen imidlertid begynt å konfiskere boligeiendommer som eies av private borgere for huse inntrengerne.

Nylig konfiskerte lokale myndigheter i Hamburg seks boliger i Hamm-distriktet nær sentrum. En forvalter, som er utnevnt av myndighetene, har fått i oppgave å pusse opp eiendommene og leie dem ut – mot eierens vilje – til leietakere valgt av myndighetene. Sorina Weiland, en talskvinne for de lokale myndighetene, forteller at alle renoveringskostnader vil bli fakturert til eieren av eiendommene.

LES OGSÅ: Italienske myndigheter konfiskerer hotell for å huse «flyktninger»

Kilde:
Germany Confiscating Homes to Shelter Migrants

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Kan inte folk få nog snart?

Johan G
Johan G
5 år siden

Ikke nok med at landet skal bli okkupert av fremmede, nå skal fanden med hjemmet også okkuperes, …på eierens bekostning.

Gud hvor jeg avskyr PK-tåper!

trackback
5 år siden

[…] Källor: Germany Confiscating Homes To Use For Migrants Tyskland: Myndighetene konfiskerer hjem for å huse inntrengere […]