Hjem Nyheter Europa Tyskland vil gjøre det obligatorisk for soldater å bli vaksinert mot covid-19

Tyskland vil gjøre det obligatorisk for soldater å bli vaksinert mot covid-19

4

TYSKLAND Tyske soldater kan bli de første i offentlig tjeneste som pålegges krav om å være vaksinert mot covid-19.

Illustrasjonsbilde. Foto: Bundeswehr/S. Wilke, (CC BY-SA 2.0).

Tyskland vil sannsynligvis gjøre det obligatorisk for alle landets soldater å bli vaksinert mot covid-19. Forsvarsdepartementet og hæren har blitt enige om å tilføye covid-19-vaksinen til det tyske forsvarets eksisterende vaksinasjonsprogram.

Det opplyser en talsmann for departementet til nyhetsbyrået AFP.

Kravet er ikke formelt på plass, men det ventes å skje «snart», opplyser talsmannen.

Soldatene vil dermed bli de første i offentlig tjeneste i Tyskland til å bli pålagt et slikt krav. Hittil har det kun vært tyske soldater som deltar på oppdrag i utlandet som har vært tvunget til å la seg vaksinere mot covid-19.

Den forestående utvidelsen av vaksinasjonsprogrammet kommer samtidig med at den tyske hæren forbereder seg på å bistå lokale myndigheter med å vaksinere og teste befolkningen i hensikt å bekjempe stigende smittespredning.

Sykehusenes intensivavdelinger mottar for tiden mange covid-19-pasienter og dette har skapt intens debatt om hvorvidt Tyskland skal gjøre som Østerrike, hvor det fra februar skal bli obligatorisk for alle innbyggere å bli vaksinert mot covid-19.

Den nye smittebølgen er delvis tilskrevet at andelen av fullvaksinerte i Tyskland på 68 prosent er lavere enn i andre store vesteuropeiske land som Italia, Frankrike og Spania, skriver AFP.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
10 måneder siden

Helsetyranniet griper stadig mere om seg, og vaksineforkjemperne gir seg ikke før 100% er injisert, minst to ganger, med «boosters» et par ganger i året, mest sannsynlig. Gamle, middelaldrende, unge, barn og gravide ikke unntatt. For dette viruset er jo ytterst farlig, ja dødelig, i og med at 0.03% dør av/med det. Og så er det nye varianter, med noen ukers/måneders mellomrom, som både er mere smittsomme og farligere enn de kjente. Det perfekte diktaturet er ikke militært, men medisinsk og dermed uangripelig, for sprøytene settes jo for å beskytte oss.

Viktor
Viktor
Svar til  Proverbs 26:11
10 måneder siden

Vi har igjen vinter og mørketid. Da vet vi at virus-sjukdommer sprer seg lettest. Nå klarer (((de))) og deres nyttige idioter (hysterikerne) ikke lenger å skjule at «vaksinene» er en bløff. «Vaksinene» gir ingen beskyttelse mot covid-19-influensa-viruset viser statistikk. Selv de «full-vaksinerte» er like utsatte for å få virussjukdommen som de uvaksinerte, viser nå smittetallene fordelt på de ulike gruppene, og de førstnevnte er i tillegg sannsynligvis dårligere stilt da «vaksinen» kan ha skadet det naturlige immunforsvaret deres. Smitteprosentene er nå identiske med prosentene for «vaksinerte» og uvaksinerte i befolkningen. Det betyr null effekt. Dette faktumet forsøker det folkefiendlige (((Folkehelseinstituttet)))… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
10 måneder siden

Håper de tyske soldatene nekter.

mia
mia
10 måneder siden

Vaksinens offisielle første norske offer står frem. På en populær norsk nettavis diskuteres det covid og vaksine. En mann på 33 år forteller at han er fullvaksinert. Han er en mann som har gjort alt riktig som han sier, trener, spiser vit og mineraler etc. Og nå er han helt slått ut. Og sier han han er glad han er fullvaksinert for hva om han ikke hadde vaksinert seg? Da var han vel på nåværende tidspunkt død, mener han der han skriver fra sykesengen. Jeezz han er jo nettopp det eksemplet vi har ventet på å høre fra. Alle dosene… Les mer »