Hjem Nyheter Europa Tysklands forfatningsdomstol avviser Ursula Haverbecks anke

Tysklands forfatningsdomstol avviser Ursula Haverbecks anke

5

MENINGSDIKTATUR Tysklands forfatningsdomstol avviste fredag ankesaken til Ursula Haverbeck (89), som i oktober 2017 ble dømt til fengsel for å stille spørsmål ved en historisk hendelse.

I oktober 2017 ble Ursula Haverbeck for åttende gang dømt av tyske myndigheter for å stille spørsmålstegn ved «holocaust». På tysk fjernsyn uttalte hun blant annet at «holocaust» er «den største og lengste løgnen i historien» og at Auschwitz aldri har blitt «historisk bevist» å ha vært en dødsleir. Haverbeck ble dømt til seks måneders fengsel og anket dommen.

Tysklands forfatningsdomstol har nå avvist anken med begrunnelse at «straff for fornektelse av nasjonalsosialistenes folkemord er fundamentalt kompatibelt med Artikkel 5 (1) av Grundgesetz [den tyske grunnloven av 1949, red. anm.]», som sier at enhver person skal ha rett til å fritt uttrykke og formidle sine meninger i tale, skrift og bilder. «Spredningen av påstander som er bevist å være usanne og bevisst falske påstander» dekkes imidlertid ikke av ytringsfriheten, ifølge domstolen, som legger til at fornektelse av «holocaust» «bryter grensene for fredelig offentlig debatt og representerer en forstyrrelse av den offentlige fred».

Ursula Haverbeck stiller spørsmålstegn ved «holocaust»:

https://youtu.be/1BvRvNZo5Gk

Intervju med Ursula Haverbeck:

https://youtu.be/WPa_QeV9KDM

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Slipp hun fri

peckerwood
peckerwood
4 år siden

velkommen til diktaturet 2018.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

I Tyskland er det viktigere å arrestere, domfelle og sette i fengsel modige bestemødre og uredde historikere for å krenke jødene og deres spyttslikkere, enn å bekjempe reell kriminalitet, begått av lav-IQ invadører fra Afrika og Midtøsten, invitert av og ønsket velkommen av frau Merkel og hennes tilhengere, dessverre flertallet av tyskere, som ser ut til å ønske sin egen undergang, i selvhat siden 2.verdenskrig.

Johan G
Johan G
4 år siden

Det er helt hårreisende at det i det hele tatt er en lov i det jødisk-okkuperte landet som forbyr en å stille spørsmål til seierherrenes versjon av historien, eller i det hele tatt ønske åpen debatt og granskning rundt dette verdens mest tabubelagte emne. Sannheten frykter ikke granskning, kun en løgn gjør!

trackback
3 år siden

[…] også: Tysklands forfatningsdomstol avviser Ursula Haverbecks anke Ursula Haverbeck dømt til fengsel for «Holocaust-fornektelse» Nordic Frontier #66: Alfred […]