Hjem Nyheter U.S. Food and Drug Administration: Pubertetsblokkere skader barn 

U.S. Food and Drug Administration: Pubertetsblokkere skader barn 

1

HELSE Pubertetsblokkere skader barn og kan forårsake hjernehevelse og synstap varsler U.S. Food and Drug Administration.

Illustrasjonsfoto. Foto: (CC0 1.0).

Etter å ha undersøkt flere barn som har fått pubertetsblokkere i USA varsler nå U.S Food and Drug Administration (FDA) om at preparatene skader barna og kan forårsake alvorlige bivirkninger som hjernehevelse, synstap og i verste fall død.

I flere tilfeller der barn mellom 5 og 12 år har blitt behandlet med pubertetsblokkere (GnRH-analoger) har man kunnet vise til «en plausibel assosiasjon mellom bruk av GnRH-analoger og pseudotumor cerebri», en tilstand der trykket i skallen (intrakranielt trykk) øker uten åpenbar grunn. Symptomene ligner en hjernesvulst, der det økte intrakranielle trykket kan forårsake hevelse i synsnerven og føre til synstap.

FDAs advarsel om bruken av pubertetsblokkere på barn kom etter at Bidens helsedepartement den 31. mars i år klubbet gjennom en godkjenning av «kjønnsforandrende» inngrep på mindreårige – inkludert irreversible operasjoner og hormonbehandlinger.

Da Alabama vedtok en lov som kriminaliserte bruken av pubertetsblokkere hos barn, gikk Biden-administrasjonen raskt på offensiven og hevdet at preparatene var en «nødvendig» del av «livreddende» medisinsk behandling. Loven i Alabama ble siden fjernet av en venstreorientert dommer, skriver National File.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
J.H
J.H
15 dager siden

Biden har ingen omtanke for folket, han er bare en nikkedukke som tjener jødisk makt. Om han gjør det frivillig i sin tro på at jødene er «guds utvalgte» eller om Mossad har noe på han, sannsynligvis begge deler.