Hjem Nyheter U.S. Food and Drug Administration: Pubertetsblokkere skader barn 

U.S. Food and Drug Administration: Pubertetsblokkere skader barn 

1

HELSE Pubertetsblokkere skader barn og kan forårsake hjernehevelse og synstap varsler U.S. Food and Drug Administration.

Illustrasjonsfoto. Foto: (CC0 1.0).

Etter å ha undersøkt flere barn som har fått pubertetsblokkere i USA varsler nå U.S Food and Drug Administration (FDA) om at preparatene skader barna og kan forårsake alvorlige bivirkninger som hjernehevelse, synstap og i verste fall død.

I flere tilfeller der barn mellom 5 og 12 år har blitt behandlet med pubertetsblokkere (GnRH-analoger) har man kunnet vise til «en plausibel assosiasjon mellom bruk av GnRH-analoger og pseudotumor cerebri», en tilstand der trykket i skallen (intrakranielt trykk) øker uten åpenbar grunn. Symptomene ligner en hjernesvulst, der det økte intrakranielle trykket kan forårsake hevelse i synsnerven og føre til synstap.

FDAs advarsel om bruken av pubertetsblokkere på barn kom etter at Bidens helsedepartement den 31. mars i år klubbet gjennom en godkjenning av «kjønnsforandrende» inngrep på mindreårige – inkludert irreversible operasjoner og hormonbehandlinger.

Da Alabama vedtok en lov som kriminaliserte bruken av pubertetsblokkere hos barn, gikk Biden-administrasjonen raskt på offensiven og hevdet at preparatene var en «nødvendig» del av «livreddende» medisinsk behandling. Loven i Alabama ble siden fjernet av en venstreorientert dommer, skriver National File.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
J.H
J.H
5 måneder siden

Biden har ingen omtanke for folket, han er bare en nikkedukke som tjener jødisk makt. Om han gjør det frivillig i sin tro på at jødene er «guds utvalgte» eller om Mossad har noe på han, sannsynligvis begge deler.