Hjem Nyheter Norge UDI vil samle Norges mest voldelige asylsøkere på ett mottak

UDI vil samle Norges mest voldelige asylsøkere på ett mottak

33

MASSEINNVANDRING Norges mest voldelige asylsøkere skal samles på et mottak i Gudbrandsdalen. Naboene er urolige og frykter for barna, men UDI mener det bare handler om redsel for det som er «nytt og ukjent».

Illustrasjonsfoto

Utlendingsdirektoratet (UDI) vil samle Norges mest voldelige og truende asylsøkere på et mottak i Gudbrandsdalen. Hensikten skal være å gi asylsøkere som er «utagerende» bedre oppfølging, hevder UDI.

Det nye mottaket skal ligge i Øyer kommune i Oppland, og skal drives av Heimta AS. Naboene til det nye mottaket er dog ikke like entusiastiske som UDI.

– Hvis en beboer bestemmer seg for å rømme og løpe til skogs, hvor vil personen da ende opp? Det nærmeste huset? Da kan hva som helst skje, forteller en av naboene.

UDI, kommunen og Heimta AS holdt nylig et såkalt informasjonsmøte hvor beboerne i området ble invitert. Mange av naboene frykter også for barn og unge som bor i området.

Sissel Mehammer

Redsel for noe «nytt og ukjent»

Sissel Mehammer, fungerende regiondirektør i UDI, forteller til VG at de har forståelse for at mange beboere føler seg utrygge for hva som for dem er noe «nytt og ukjent». På spørsmål om UDI kan garantere for sikkerheten til naboene, svarer hun bare at de tar sikkerheten på alvor. Hun påpeker også at naboene er velkommen inn på mottaket dersom de har spørsmål.

De voldelige og truende asylsøkerne skal ikke sperres inne, og kan fritt forlate mottaket. Det vil ikke omringes av gjerder eller andre fysiske sperrer.

Brit Kamprud Lundgård

Ordføreren er fornøyd

Ordfører Brit Kamprud Lundgård (AP) er strålende fornøyd med at det etableres et mottak for voldelige innvandrere i bygda. Dette da det skaper nye arbeidsplasser.

– Her snakker vi om en 40–50 nye arbeidsplasser, påpeker ordføreren.

At enkelte er urolige over at de voldelige innvandrerne skal dele vei med ungene som skal gå til skolen, vil ordføreren løse gjennom å gi innvandrerne gratis transport inn til byen. Det er lærdom som ordføreren har tatt med seg fra forrige gang Øyer kommune hadde et asylmottak, ettersom flere innvandrerne den gang truet naboer til å kjøre seg inn til byen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
33 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
This Goyim Know!
This Goyim Know!
2 år siden

Har de ansatt folk med downs i UDI?
Gudbrandsdøler, husk disse personer. De står ansvarlig for det som måtte komme.

Tone
Tone
Svar til  This Goyim Know!
2 år siden

Ja extra large downs

Torskmednugatti
Torskmednugatti
2 år siden

NMR og nasjonalsinnede fra alle kanter i Norge burde seriøst omringe dette Asylmottaket.

Mitt ønske er at denne meldingen når helt opp til Leder; Forwald.

Helene
Helene
Svar til  Torskmednugatti
2 år siden

Man burde definitivt gjøre noe i Gudbrandsdalen som svar på dette.

Robert
Robert
2 år siden

Hvor lenge skal den hvite mann la seg herske over av liberale, overvektige kjerringer som setter sin egne perverse lyster fremfor rikets sikkerhet? I Sverige er det flere av disse påståtte godhetsapostler som bokstavelig talt har blitt tatt med buksene nede, hva gjelder menn fra Afrika og Midt-Østen. Dette er hverken nytt eller ukjent, en vet godt konsekvensene av hva dette vil kunne medføre for lokalbefolkningen. Dette smerter da Gudbrandsdalen er en av de vakreste og mest naturskjønne områdene vi har i Norge. Dette er et område med en rekke kulturskatter, mange stammer helt tilbake til vikingtiden. Dette er landsforræderi… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
2 år siden

De kunne vel heller lagt det til Bygdøy like ved siden av Hat og Løgn senteret?

Helene
Helene
2 år siden

Alle barnefamilier og unge kvinner i Gudbrandsdalen burde advares.

Arni
Arni
2 år siden

WOAW! Dette er opplegg for katastrofe. Disse for lengst avblomstrede, middelaldrende, sex-frustrerte kommunistkvinnene som selvsagt ingen norske menn med vettet i behold vi ha noe med å gjøre, som har inntatt vårt enorme byråkrati og som lever fett på våre penger, de må virkelig hate det norske samfunnet. Hva galt har vi gjort dem?! (Bortsett fra at vi ikke enser dem da.)

Helene
Helene
Svar til  Arni
2 år siden

Hvorfor er det så ofte lavt nivå på kommentarene her inne? Hver gang det er en forstyrret PK-kvinne inni bildet, skal dere kaste dere over dette med alle slags seksuelle referanser og skylde invasjonen på «sexfrustrerte kommunistkvinner».

Robert
Robert
Svar til  Helene
2 år siden

Fordi det er et snev av sannhet i påstanden? Hvem er det som står med åpne armer og proklamerer for ‘Refugees Welcome’? Hvem er det som velger å reise til andre siden av verden, i noen form av naivt humanitært arbeid for å «redde verden», bare for å bli gruppevoldtatt og drept? Hvem er det som ofte engasjerer seg i ekstrem identitets-politikk på ytre venstre? Hvem er det som blir tatt med buksene nede, hva gjelder menn fra Afrika og Midt-Østen? Er det kvinner? Nettopp!

Helene
Helene
Svar til  Robert
2 år siden

Feil. Hvite menn raseblander mer enn hvite kvinner. Har ikke hørt om at kvinner som reiser i form av humanitære arbeidere, blir gruppevoldtatt og drept. Kvinner blir begge deler ja, men det er vel mest i våre egne byer? Er mange venstre-indoktrinerte kvinner i Vesten, ja. Det skyldes blant annet at kvinner leser mer bøker enn menn og er mer kollektivistiske og altruistiske enn menn, noe (((globalistene))) vet å utnytte. De som blir «tatt med buksene nede» er en liten klikk særinger som jeg ikke har noen forklaring på akkurat nå. Et interessant sosialvitenskapelig spørsmål som burde utredes. Men hvorfor… Les mer »

This Goyim Know!
This Goyim Know!
Svar til  Helene
2 år siden

Antar det er fordi det har kommet mer og mer frem at disse middelaldrende kommunistkvinner, med sine posisjoner, har utnyttet skjeggbarna seksuelt. Og at det i denne saken dreier seg om to middelaldrende kvinner som står ansvarlig for det kommende mottak i Gudbrandsdalen.

Men nei, invasjonen skyldes nok ikke bare sexfrustrerte kommunistkvinner, eller kvinner med en løpsk morsrolle 🙂

Arni
Arni
Svar til  Helene
2 år siden

Skjønner ikke hvorfor du skulle føle deg truffet av mitt innlegg, Helene, hisse deg opp og ta disse samfunnsfiendene i forsvar!
Hvordan forklarer du at middelaldrene, sinte, skilte kvinner totalt dominerer ‘innvandringsindustrien’ og «godhetstyraniet»?

Og nei, jeg sier ikke at det er disse norske, hvite kvinnene som står bak masseinvandringen, de er bare de «nyttige idiotene» Lenin snakket om. Vil du ha det nøyaktige sitatet?

Helene
Helene
Svar til  Arni
2 år siden

Jeg føler meg på ingen måte truffet av kommentarer som omhandler sexfrustrerte kommunistkvinner, nei… Det er heller ikke de jeg tar i forsvar. Det er ikke kvinner som dominerer dette, det er (((menn))) som dominerer det. Det har det også alltid vært. Mange hvite menn med på det laget, også. Alle asylbaronene, f.eks. Alle disse kvinnene du snakker om er nyttige idioter. Det er ikke de som setter agendaen. De er så dumme at jeg neppe hadde følt det som en bragd å vinne en diskusjon med en slik. Jeg synes ikke man skal ta folk under ens egen størrelse,… Les mer »

Arni
Arni
Svar til  Helene
2 år siden

Hehehe. Fint å se at jeg hadde mistolket deg litt, Helene. Vi er altså enige om at de er «nyttige idioter», men selv om de er idioter så er de farlige idioter. For samfunnet å la disse fritt få holde på med sitt skadeverk, er som for en familie å la rotter fritt holde på i kjelleren; Snart har man dem i veggene og i taket i andre etasje. Huset er i ferd med å bli helt ødelagt. I dag er situasjonen slik for det norske samfunnet p.g.a. kulturmarxistenes og de «nyttige idiotene»‘s skadeverk – styrt av (((dem))) du er… Les mer »

Torskmednugatti
Torskmednugatti
Svar til  Arni
2 år siden

Helene sliter litt med feminismeviruset og har vanskelig for og akseptere at det sitter menn og kritiserer kvinner. Det må da være lov til og peke ut også kvinners skyld i ting dem er skyldige i uten at det trenger og være et «angrep på kvinner», Helene. De middelaldrende kvinnene med rødt skjerf og kaffekoppen i hånda som ofte jobber intenst for at voldtektsmenn, mordere og pedoer skal få herje fritt i Norge er intet nytt og du responderer med at dem ikke må kritiserer fordi dem er kvinner . Uansett om det er kvinner eller menn som holder på… Les mer »

Helene
Helene
Svar til  Torskmednugatti
2 år siden

Jeg er ikke feminist. Jeg har ikke noe imot at menn kritiserer kvinner i maktposisjoner som tar dårlige avgjørelser på bekostning av folket. Jeg synes det er alles plikt å kritisere det som bør kritiseres, uansett hvem som gjør det kritikkverdige. Det jeg har noe imot er når menn som representerer nasjonalisme «kritiserer» kvinner på en vulgær måte, f.eks ved å spekulere i «perverse lyster» som motiv uten å engang peke på de samfunnsmessige konsekvensene av den aktuelle kvinnens avgjørelse. I stedet handler det om kvinnen og hennes eventuelle personlige, skitne motiver. Tenk på hvor mange nye som sjekker ut… Les mer »

Helene
Helene
Svar til  Arni
2 år siden

Personlig synes jeg at de kvinnelige nyttige idiotene i denne saken fremstår som så intellektuelt, moralsk og estetisk fordervede at jeg ikke klarer å bli sint på dem engang. Jeg blir kun sint på individer på fiende-siden som faktisk klarer å gi et visst skinn av autonomitet og autoritet til den naive befolkningen. Jeg synes også at til og med rottene lavest i (((hierarkiet))) (nyttige idioter) skal kritiseres, men ikke på en vulgær måte. Da skyter man seg selv litt i foten, synes jeg. Dette skrev du: «Disse for lengst avblomstrede, middelaldrende, sex-frustrerte kommunistkvinnene som selvsagt ingen norske menn med… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Helene
2 år siden

@ Helene
Jeg tenker ikke på disse motstanderne som hverken han eller hun. Jeg tror også helst de liker å betraktes med det kjønnsnøytrale pronomet «hen».

Det mest korrekte er å refere til dem som kjønnsløse i mine øyne.

Helene
Helene
Svar til  Helene
2 år siden

etterpå*

Arni
Arni
2 år siden

Helene – konstaterer at de fleste spørsmålene som du er blitt stilt, bare ignorerer du. Men forsøker å stille ett av dem på en annen måte: Benekter du at middelaldrende, sinte, skilte kvinner totalt dominerer ‘innvandringsindustrien’ og «godhetstyraniet»? Og så kom du med en tvilsom påstand: «Hvite menn raseblander mer enn hvite kvinner.» Kom med dokumentasjon på det! Den tror jeg ikke du har. Men om så skulle være: Tror du årsaken kan ligge hos hæren av hvite, sinte, angstbiterske, feMANNistiske ‘kvinner’ som konstant smiler nedover? Uansett er det ingen tvil om at når det gjelder den verste raseblandingen –… Les mer »

Torskmednugatti
Torskmednugatti
Svar til  Arni
2 år siden

En stor del av disse kaffe-skjerf-kjærringene reiser ofte til Gambia for og brenne kull. Eller dem importerer kullet til Europa. Dem prøver også og importere hele kullgruven hit, Noe dem nesten oppnådde i 2015. Norske menn som mixer seg med thaidamer er dessverre også vært en trend de siste årene av hovedsakelig den samme generasjonen som kaffekjæørringene er i fra, men rase-mixing ser ut til og være mer utbredt blandt kvinner. Uansett kvinne eller mann. Mixing bør forbys . Av kulturelle årsaker. Siden biologi inngår i begrepet kultur . Altså, hver eneste kultur har en spesifikk biologi, og slik bør… Les mer »

Arni
Arni
Svar til  Torskmednugatti
2 år siden

Ja, vår nåværende statsminister har jo også vært i Gambia og kost seg med «kull»:

Statsministerens ukjente fortid: Hadde gambisk kjæreste i to år

Da Erna Solberg som kommunalminister ble kalt «Jern-Erna» og beskyldt for rasisme, steilet vennene over hvordan hun ble fremstilt. For hun hadde jo hatt kjæreste fra Gambia.

https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/XwOrW/Statsministerens-ukjente-fortid-Hadde-gambisk-kjareste-i-to-ar

– Erna fryktet at gambisk ekskjæreste ville bli en belastning

https://www.dagbladet.no/nyheter/erna-fryktet-at-gambisk-ekskjaereste-ville-bli-en-belastning/61029829

Helene
Helene
Svar til  Arni
2 år siden

Hvem vet, kanskje (((de))) faktisk prosedyrisk rekrutterer kvinner med «kull på rullebladet».

Helene
Helene
Svar til  Torskmednugatti
2 år siden

Du har veldig mange skrivefeil. Det er ingenting i kommentaren din som ikke stemmer, men når man forsøker å formidle fakta om fordelaktige og ufordelaktige potensielle biologiske og kulturelle utviklingstrinn, samtidig som man skriver som en 11-åring, så diskrediterer man innholdet i sin egen formidling, uansett hvor sant det er. Vi lever i et assosiasjonssamfunn. Det er ikke bra, men vil man vinne, må man tilpasse seg.

Torskmednugatti
Torskmednugatti
Svar til  Helene
2 år siden

Hender bare jeg er litt for kjapp på keyboardet. Ble noen skriveleif, Mente ikke støte deg med det, Helle. Når det ellers er litt vanskelig for deg og takle mitt NS intellekt er det fint du finner feil i meg. Jeg vet at skrivefeilene diskrediterer, men nå fant jeg ingen Rediger-knapp her heller. Jeg mener at ei som absolutt må peke ut folks skrivefeil fordi hun har blitt intellektuelt overvunnet, oppfører seg som en 11 åring .

Ha Det Bja

Helene
Helene
Svar til  Torskmednugatti
2 år siden

Intellektuelt overvunnet? Hvordan?

Jeg nevnte det med skrivefeil fordi jeg mener det er viktig å skrive så korrekt man klarer. Ligger man fortsatt på lavt/medium grunnskolenivå, burde man kanskje ikke kommentere overhodet.

Jeg blir ikke støtt, men det ser dårlig ut for nettsiden.

Torskmednugatti
Torskmednugatti
Svar til  Helene
2 år siden

Jeg kan skrive, men når en skriver fort på tastaturet blir det fort noen trykkleif. At jeg er på «grunnskole nivå»- er den beste argumentasjonen du har og komme med i din desperasjon fordi du senser at flere her er smartere enn deg, inkludert meg selv. Det tar seg også dårlig ut på Frihetskamp og sitte diskutere skrivefeil. Derfor melder jeg meg ut av debatten med deg, så kan du sitte og kritisere skrivefeil alene for og føle deg bedre og fremstå smartere enn andre. Hvem som helst kan bomme på tastene av og til. Bedre med noen skrivefeil enn… Les mer »

Arni
Arni
Svar til  Arni
2 år siden

«er det hvite kvinner som står bak den»

Beklager feil der, det skulle stått «er det hvite kvinner som står for den».
Det er helt (((andre))) som står bak. Følgende kan gi mer innsikt om det:

The Coudenhove-Kalergi Plan: White Genocide by Design
https://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/04/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-1/
https://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/05/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-2/

European Plan to Eradicate Race Through Immigration (Kalergi Plan)
https://www.youtube.com/watch?v=wRZhD8S6o5s

Helene
Helene
Svar til  Arni
2 år siden

Jeg ignorerer ingenting. Har svart godt på kommentarene dine. Gir ikke tommel opp på mine egne kommentarer, nei. Jeg har ikke konto på VK. «Benekter du at middelaldrende, sinte, skilte kvinner totalt dominerer ‘innvandringsindustrien’ og «godhetstyraniet»?» Dette med sinte og skilte har jeg ingen oppfatning om. Men jeg vet at det ikke er hvite kvinner som administrerer invasjonen. De er som sagt kun nyttige idioter som har fått sine følelser manipulert. Om det så skulle stemme at majoriteten av de europeere som bevisst og aktivt jobber for flerkultur er kvinner, så tror jeg uansett ikke at det har noe med… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Helene
2 år siden

@Helene.
Arni har litt rett. Du har litt rett. Ferdig snakka.

Arni
Arni
2 år siden

Helene, Tydeligvis for å gjøre det lettere for deg å argumentere, tillegger du meg synspunkter jeg ikke har og heller ikke ved unøyaktige formuleringer har gitt inntrykk av å ha. Jeg har ikke uttalt meg om middelaldrende kvinners sexualitet generelt, kun om at de landsvikerskene som er sentrale i organiseringen av masseinnvandringen må ha et voldsomt hat til de samfunnene de er en del av (og kanskje aller mest et hat mot MANNEN i de samfunnene). De MÅ se at det de er med på ødelegger nasjonen og samfunnet. – Hva er så årsaken(e) til deres hat? Jeg mener å… Les mer »

Arni
Arni
2 år siden

Der fikk vi en ny bekreftelse på det jeg skrev. Men det er tydeligvis enda verre og mer utbredt enn det selv jeg trodde. Til og med de gifte middelaldrende kvinnelige «hjelpere» har seg med «asyl-barna». Fy F*!: «Sexpress på asylmottak: Unge menn føler seg utnyttet av norske kvinner Frivillige kvinner ved norske asylmottak innleder forhold til unge, enslige asylsøkere. De gir hjelp, penger og gaver – og de unge mennene føler seg forpliktet til sex. – Hun visste at jeg ikke hadde noe valg, sier «Yousef».» «Akuttmottaket Khaled bodde på, opplyser at 561 asylsøkere bodde der året asylmottaket var… Les mer »