Ukens låt: Final War – Coming Home

  MUSIKK Denne uken presenterer Frihetskamp bandet Final War med låten «Coming Home».

  https://www.youtube.com/watch?v=84FrHK6AIS0

  Final War er et nasjonalistisk band fra delstaten California i USA. Bandet har til sammen gitt ut tre album siden starten av 2000-tallet og spiller opprinnelig punkrock-inspirert musikk med et klart nasjonalistisk budskap. Final War er kjent for deres velproduserte og fengende musikk samt deres svært inspirerende tekster. Bandets seneste album Acoustic som kom ut tidligere i år er en samling av bandets mest populære låter nyinnspilt med et akustisk lydbilde.

  Ukens låt Coming Home er hentet fra deres seneste album og er en akustisk coverversjon av en låt fra det amerikanske bandet Bound For Glory. Teksten ser ut til å være er et kjærlighetsbrev fra en frontsoldat til sin kjære hjemme.

  Tekst oversatt til norsk:

  Den siste dagen har kommet
  Jeg drar avsted til ingenmannsland
  Inn i piggtråd, inn i røyken
  Hvor ens drømmer blir til sand
  Jeg ser frem til dagen når jeg er tilbake i dine armer
  Etter all smerte og elendighet av krig
  Når jeg ser deg i øynene og ser ditt smil
  Da vet jeg hva jeg har kjempet for

  Jeg drar avsted til fronten, du må ikke gråte
  Jeg dør heller tusen ganger før jeg lever en løgn
  Din kjærlighet og tillit til meg er alt jeg noensinne har kjent
  Glem meg ikke, fordi en dag så jeg kommer hjem

  Knuste drømmer ligger rundt meg
  Likevel så er min tro er sterk
  Å se en fremtid for deg og meg
  Holder meg gående
  Du er i mine tanker dag og natt
  Når jeg sover er du i mine drømmer
  Du er min tilregnelighet i denne verden av galskap
  Som er fylt med gråt og skrik

  Toget ruller videre
  Til der mange før meg har falt
  For blodet, æren og for offeret
  Til en generasjon som kjempet i helvete
  La meg være like modig som de før meg
  Som stirret dødens skygge i øyet
  Med lidenskap og tapperhet vil jeg stirre i hans ansikt
  For jeg er ikke redd for å dø