Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

«Starving Jew in Dachau» er den morsomste. De så jo velfødde ut men da var de kanskje akkurat kommet til leiren? Vellykte memer er gull verdt!

Arier
Arier
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Det var ingen jøder som sultet i hjel. Det hele er løgn og fanteri. De døde av naturlig død eller sykdommer som skyldes at jødene generelt var urenslige og brakte med seg sine sykdommer fra ghettoen. Vår elskede Fører var altfor god. Jøden Lazar Kaganovic sultet ihjel 10 millioner ukrainere på ordre av sin jødiske sjef Judasvili. Judas sønn på georgisk. I Russland sultet de ihjel 7 millioner russere og 60 millioner russere sultet, men klarte på et mirakuløst vis å overleve hungeren. Etter andre verdenskrig drepte de allierte 23 millioner tyskere, som enten døde på ferden fordi de ble… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Arier
1 år siden

Du har selvsagt rett i det meste av det du skriver her, men husk at det saken dreier seg om her er memer, som er ment å latterliggjøre våre motstandere for deres påstander, og derfor er memet om «de velfødde jødene i Dachau» så treffende. For påstanden er jo at tyskerne satte dem til tvangsarbeid, gav dem usle matrasjoner, mishandlet dem på de grusomste måter, og i «utryddelsesleirene» drev dem inn i gasskamre og dernest brente dem i krematorieovner.