Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Catabienze
Catabienze
1 år siden

Vedrørende Haiti, så ble det slik på grunn av jordskjelv. Jeg kjenner også at jeg blir litt lei meg når dere nedgraderer svarte til å være dårligere enn andre mennesker.

Ali
Ali
Svar til  Catabienze
1 år siden

Nei det har jo aldri vært jordskjelv i Japan før.

Catabienze
Catabienze
Svar til  Ali
1 år siden

Jeg er ikke oppdatert på hva som har skjedd på Haiti, men min erfaring er at man må kjenne folk fra stedet eller noen som kjenner til forholdene for å vite hva som egentlig har skjedd.

Ali
Ali
Svar til  Catabienze
1 år siden

Du er ikke oppdatert nei men uttaler deg som ekspert likevel. Slike tullinger som deg er det ikke verdt å bruke tid på.

Arier
Arier
Svar til  Catabienze
1 år siden

Logikk og argumentasjon er din sterke side. Legg all skylden på det ytre miljøet. I din verden så spiller arv ingen virkning fordi det er upolitisk korrekt selv om vi vet at arvematerialet er av viktigste betydning for våre egenskaper. Men det gjelder selvfølgelig i din logikk på alle områder uten om rase og kjønn. For der er vi alle like. Hjernevasket og dum som du er.

Arier
Arier
Svar til  Catabienze
1 år siden

Logikk og argumentasjon er din sterke side. Legg all skylden på det ytre miljøet. I din verden så spiller arv ingen viktig rolle fordi det er upolitisk korrekt selv om vi vet at arvematerialet er av viktigste betydning for våre egenskaper. Men det gjelder selvfølgelig i din verden på alle områder uten om rase og kjønn fordi det er rasistisk. Hjernevasket og dum som du er.

Arier
Arier
Svar til  Catabienze
1 år siden

Det må være godt å være kulturmarxist og ble lei seg på vegne av fremmede horder som har drept alle hvite og deretter klager de over at det går til helvete for dem. Men du blir lei deg fordi hvite sier det som det er. Du er et prakt eksempel på indoktrinerte folk uten kunnskap og intelligens.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Mange morsomme, især den om «helseekspertene»; en transe, svarte og gule kvinner, og obese – utvilsomt med stor faglig ballast(!). Normien som søker på nett og raskt blir nett-nazi er også ubetalelig. Og så er det jo vår tids untouchables; negrene og deres problemer, med alt fra gorillalim til forestillinger om at de engang var faraoer og konger. Keep it coming!

L..
L..
1 år siden

Meme nr 2 er så sant! De begynte med «Love is love» for homofili, og nå er det pedoene som sier det.

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Jeg så nettopp på en dokumentar på NRK2 med Joanna Lumley i Karibia, og hun besøkte Haiti. Hun møtte blant annet foreldreløse gatebarn. En gutt hun snakket med, hadde et uendelig trist ansiktuttrykk. Hun ba ham om å hente kameratene, og så fikk de være med til et ungdomssenter som het Sakala. Alle guttene forandret seg helt når de fikk være med dit. De ble veldig glade. Lederen av senteret fortalte at det var rundt 2000 foreldreløse gatebarn på Haiti, eller kanskje det var bare i hovedstaden. Guttene hun snakket med hadde drømmer, og hadde lyst til å bli pilot,… Les mer »

Nordboer
Nordboer
Svar til  Catabienze
1 år siden

Nei. Haiti er som det er pga. negrene. https://dailystormer.su/dr-william-pierce-the-lesson-of-haiti/ A century later the Marines had to go in to ‘bring them democracy’ again. They stayed there for a while, built them schools, roads, telephones and infrastructure. Eventually they pulled out in 1934 and straight away the Blacks returned to their old way of doing things and Haiti returned to the jungle. In 1958 the marines went in again, this time to protect them from Communist subversion, but as soon as they left again, the Blacks immediately returned to their old ways. In 1994 the Marines tried again, this time they… Les mer »

Arier
Arier
Svar til  Catabienze
1 år siden

Maken til svada. Jeg hadde faktisk forventet noen fornuftig med innledningen, men det endte med kulturmarxistisk vrøvl. Se Dr William Pierce sin tale. The lesson of Haiti.