Hjem Nyheter Europa Ukrainske flyktninger føler seg ikke trygge i det flerkulturelle England

Ukrainske flyktninger føler seg ikke trygge i det flerkulturelle England

4

FLERKULTUR Områder dominert av rasefremmede i England har sjokkert ukrainske flyktninger. Nå vil de vekk fra flerkulturen.


Ukrainske flyktninger. Foto: SilarCC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

Ukrainske flyktninger er sjokkert over flerkulturen i England og føler seg livredde i områder dominert av rasefremmede. Flere ukrainere nekter å plasseres i områder dominert av rasefremmede og mange har allerede flyttet til områder som har en høyere prosentandel hvite.

En ukrainsk kvinne ved navn Oksana forteller at hun flyttet «fra det beste området i Kiev til det verste området i Birmingham». Hun flyttet senere vekk fra Birmingham og innrømmer at hun var «veldig redd» da hun bodde der.

Channel 4News reporter, Darshna Soni, sier til Oksana at «mange mennesker ville blitt veldig fornærmet» av at hun følte seg utrygg i flerkulturelle Birmingham. Oksana svarer med å referere til politiets kriminalitetsdata og rapporterte tilfeller av terrorisme utført av rasefremmede.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
J.H
J.H
2 måneder siden

Nå er det bare å legge til et ukrainsk flagg på Facebook-profilen, i sympati for ukrainerne.

Mosley
Mosley
2 måneder siden

Ikke rart det..

Tom
Tom
1 måned siden

De har mer å frykte i vest Europas stor byer en de har av Russland

Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

«Vår vei – Ny politikk for en ny tid» er Den nordiske motstandsbevegelsens politiske manifest. Punkt 1: Opprette et statlig institutt som effektivt kan bedømme den rasemessige tilhørigheten til mennesker som har ankommet Norden gjennom innvandring. Instituttet skal benytte moderne genetiske metoder for å gjennomføre dette. PS!, ellers står det som sagt i vår politikk at vi ønsker en umiddelbare stopp for all ikke-nordisk innvandring til punkt å prikke, så dermed vil de Ukrainske flyktningene utvilsomt ikke tilhøre en DNA-avstamning i henhold til «Den Nordiske Motstandsbevegelsen» sitt ståsted, for vårt territorium er tross alt kun ment for oss som er… Les mer »