Hjem Nyheter Norge – Umulig å stanse IS-terrorister fra å ta seg inn i Europa

– Umulig å stanse IS-terrorister fra å ta seg inn i Europa

MASSEINNVANDRING: Den islamske staten sender terrorister inn i Europa og Norge under dekke av å være «flyktninger». Hittil har PST forhindret ti personer fra å ta seg inn i Norge. Tyske myndigheter anser at det er en umulig oppgave å stanse alle.

IS-flyktning-640x305

Ifølge Politiets sikkerhetstjeneste (PST) skal de ha forhindret omkring ti asylsøkere med tilknytning til terrororganisasjonen Den islamske staten (IS) og al-Qaida fra å ta seg inn i Norge. Samtlige ti skal ha blitt plukket ut som kandidater til å få opphold i Norge av FNs flyktningorganisasjon UNHCR.

Politioverbetjent Svein Erik Molstad forteller til Dagbladet at de også har avslørt flere såkalte kvoteflyktninger med bånd til terrorgruppene al-Qaida og IS.

Et vanlig fenomen

Avisen International Business Times skrev tidligere i år om to menneskesmuglere som bistod IS-terrorister i å reise til Europa. Dette gjennom å gi de gratis skyss med skip som frakter såkalte båtflyktninger.

Terroristen Abdel Majin Touil ankommer sammen med 90 andre såkalte båtflyktninger.
Terroristen Abdel Majin Touil ankommer sammen med 90 andre såkalte båtflyktninger.

Senest i slutten av mai ble den 22-årige asylsøkeren Abdel Majid Touil pågrepet i Nord-Italia siktet for overlagt drap, kidnapping og terrorhandlinger. Touil tok seg inn i Italia sammen med 90 andre såkalte båtflyktninger den 17. februar i år. Terroraksjonen han deltok i fant sted den 18. mars i Tunisia.

Tyske myndigheter anslår at omkring 150 militante tyske islamister har ankommet Tyskland etter å ha deltatt i strid i Syria, og da antageligvis under IS sin fane. Ifølge tyske myndigheter skal det være en så å si umulig oppgave å stanse IS-terrorister fra å ta seg inn i Europa gjennom masseinnvandringen.

Les også:

Den islamske staten inntok oldtidsby – slaktet 400 sivile
Nigerianske Boko Haram sverger troskap til Den islamske staten
– USAs allierte skapte Den islamske staten (IS)
IS truer med å sende en halv million innvandrere til Europa

Kilder:

Isis militants travel to Europe disguised as Syrian refugess
Flyktninger til Norge var IS-terrorister