Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Under Yom Kippur: Jøde tar frem penisen og forteller at han jobber...

Under Yom Kippur: Jøde tar frem penisen og forteller at han jobber med barn

PEDOFILI Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte opplysningsarbeid på den jødiske helligdagen Yom Kippur. En jødisk mann bestemte seg da for å vifte med kjønnsorganet sitt og forteller at han jobber med barn.

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte opplysningsarbeid under den jødiske høytiden Yom Kippur, med den hensikt å gjøre folk mer bevisst over den jødiske religion, ritualer, samt jødisk makt-bevegelsen. Dette ble blant annet gjort ved hjelp av plakater med sitater fra rabbinere, jødenes hellige tekst Talmud og informasjon om mindre smigrende jødiske skikker.

Under aktiviteten i Oslo fikk Motstandsbevegelsens medlemmer selskap av en jøde ved navn Adam, som dro frem sitt kjønnsorgan og skrøt av at han jobber med barn. Richard Eide, redesjef i Rede 1, redegjør for hva som skjedde.

I løpet av dagen begav man seg altså til en synagoge i Oslo, hvor man ankom straks etter klokken to. Man rakk å stå der i omtrent en halvtime før folk begynte å bevege seg i området, for det meste jøder. Man stod oppstilt med et bord med hvit duk, en bleie, en kniv og blod for å symbolisere jødisk omskjæring.

— Visse som tok imot flygeblad holdt med oss, mens andre ble litt krenket, forteller Eide.

— Etter en halvtime kom politiet, kikket litt og fant ut at de ikke kunne påstå at det var en demonstrasjon som man måtte melde om til politiet.

Aktiviteten fikk fortsette, men politiet anviste plass lengre bort fra synagogen for at jødene skulle slippe å bli krenket av kritikken. Da man ikke fikk fortsette å stå utenfor synagogen valgte man i stedet å begi seg til den israelske ambassaden hvor man satte opp plakater langs hele gaten.

Blotterjøden Adam åpenbarer seg

— Da vi gikk ned var det en som kom, han hadde på seg hatt og briller, pratet engelsk og lurte på hva det var.

— Han kikket på plakaten og sa «jaha, dere er imot Yom Kippur», på engelsk, så stod han og kikket en stund, for plutselig å dra frem kuken og sa «det er dette dere ikke liker» samtidig som han lo på en ekkel måte.

Blotteren presenterte seg som Adam og skrøt av at han arbeider med barn, da de pratet med ham etter at han hadde begynt å rive ned noen av plakatene.

Bildet ovenfor kommer fra en film tatt med et GoPro-kamera. Film fra aktiviteten, inklusive blottingen, komme senere.

Jødisk omskjæring – en kontroversiell tradisjon

Det blotteren Adam ville ha sagt med å dra frem kjønnsorganet var sannsynligvis at han selv er omskjært, da deler av dagens budskap fokuserte på det jødiske omskjæringsritualet «brit milah» og «metzitzah b’peh». Omskjæring av friske barn ses på av mange som et overgrep da det dreier seg om ufrivillig kjønnslemlestelse.

Ovennevnte omskjæringsritual har dog et ekstra lag av avskyelighet, da det i dette inngår at den jødiske «mohel» som gjennomfører omskjæringen etterpå tar spedbarnets kjønnsorgan i munnen og suger blod. På grunn av dette forekommer det at spedbarn smittes med herpes og dør.

Les også:
Opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring og pan-nordisk aksjon på Yom Kippur
Jøden Ervin Kohn gråter krokodilletårer i media – nordmenn har bedrevet opplysningsarbeid