Hjem Nyheter Undermineringen av den liberale verdensordenen bekymrer Henry Kissinger

Undermineringen av den liberale verdensordenen bekymrer Henry Kissinger

3

JØDESPØRSMÅLET Den høyt profilerte jødisk-amerikanske ultraglobalisten Henry Kissinger uroer seg over koronapandemien.

Det er dog ikke de menneskelige lidelsene som vekker uro hos den Trilaterale kommisjonæren og flittige Bilderbergbesøkeren, men at «den liberale verdensordenen» kan være truet som en følge av at myndighetene taper legitimitet overfor folket. Akkurat som Sveriges militære etterretnings- og sikkerhetstjeneste (Must) er jøden Henry Kissinger uttalt tilhenger av en rådende «liberal verdensorden». For første gang på åtte måneder har Kissinger nå valgt å oppdatere artikkelarkivet på hjemmesiden sin med en artikkel der han uttrykker uro over dens fremtid og hva han anser må gjøres for å ikke risikere at den skal rase sammen.

Fremfor alt poengterer den tidligere amerikanske utenriksministeren at konsekvensene av koronakrisen kan blir at mennesker mister tilliten til sine respektive lands regjeringer og myndigheter – ettersom disse ikke har handlet tilstrekkelig kraftfullt. Han mener videre at det er «globale visjoner» som skal løse problemene som pandemien har vist.

«Mens angrepet på den menneskelige helsen forhåpentligvis blir midlertidig, kommer den politiske og økonomiske omveltning som slippes løs kanskje til å vare i generasjoner. Intet land, ikke en gang USA kan med en ren nasjonal anstrengelse overvinne viruset. Å ta hånd om problemene vi står overfor må til sist kobles til globale visjoner og samarbeidsprogrammer,» skriver Kissinger.

Han etterlyser fremfor alt strategier og nye teknikker for å kontrollere smittede globalt og sørge for at store grupper mennesker vaksineres, samt å lege skadene som er oppstått i verdensøkonomien. Dertil betoner han, som et tredje punkt, særskilt viktigheten av å forsøke å «beskytte prinsippene for den liberale verdensordenen».

Han understreker at befolkningen må få sikkerhet, orden, økonomisk velstand og rettferdighet for å oppfatte staten som legitim og oppfordrer derfor ledere til å tenke på å tilfredsstille disse grunnleggende borgerlige behovene for å ikke risikere samfunnsomveltninger.

«En global retrett fra å balansere makten med legitimitet kommer å gjøre at den sosiale kontrakten faller sammen både innenriks og internasjonalt.»

I avslutningen løfter Kissinger en advarende finger mot dagens ledere om at «en fiasko kan sette verden i brann».

Henry Kissinger er svært tungt profilert innen sterkt globalistisk-plutokratisk betonte tankesmier og nettverk som Bilderberggruppen, Den Trilaterale Kommisjon, Council on Foreign Relations og Atlantic Council. Han er kjent for å ofte snakke om den nye og liberale «verdensordenen» både i tale og skrift – blant annet i sin bok «World Order».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
2 år siden

Den store stygge padde

Katrine
Katrine
2 år siden

Selvfølgelig er det «den liberale verdensordenen» og sin egen plass i den han er bekymret over. Ikke et snev av medmenneskelighet, som forventet.

Espen
Espen
2 år siden

Å, hør den jødiske klagesangen igjen… Bare en jøde klare å lirke det ut av seg selv at de er offer når folk ikke ønsker deres våte drøm om verdensherredømme og alt det medfører av totalitære lover, restriksjoner og overvåkning.