Hjem Nyheter Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa «All lives matter»

Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa «All lives matter»

14

BLACK LIVES MATTER En ung småbarnsmor ble forrige søndag skutt ihjel av en Black Lives Matter-mobb i amerikanske Indianapolis for å ha uttrykt «All lives matter». Drapet har blitt forbigått i stort sett total taushet av venstreorientert systemmedia.

En 24-årig småbarnsmor, Jessica Doty Whitaker, ble forrige søndag skutt ihjel av en Black Lives Matter-mobb i Indianapolis i USA, skriver Gateway Pundit.

Årsaken til drapet skal ha vært at kvinnen i stedet for det ekskluderende budskapet «Black Lives Matter» (svarte liv har betydning) – som antyder at kun svarte liv teller – i stedet uttrykte det mer inkluderende «All Lives Matter» (alle liv har betydning).

Ifølge offerets familie gikk BLM-supporterne forbi det unge paret og ropte «Black lives matter». Begge skal da ha svart «All lives matter», noe som fikk BLM-aktivistene til å trekke våpen mot paret. Jessicas forlovede svarte med å trekke sitt eget våpen hvorpå mobben rygget unna. Siden skiltes de to sidene ad.

BLM-aktivistene gikk opp en bakke mens Jessica og hennes forlovede gikk mot broen St. Clair. Det viste seg siden at mobben ventet på broen på at paret skulle passere nedenfor dem. Vitner oppgir at drapsmannen åpnet ild fra broen og deretter sprang sin vei.

Jessicas farfar skrev på Facebook at hun ble skutt i hodet av «flere svarte angripere». I innlegget undrer han på hvorfor ingen er opprørte og skriver, «Kommer det av at BLM var innblandet eller at det var unge hvite som var ofrene?»

Drapet har blitt forbigått i nesten fullstendig taushet fra venstrepolitisert regimemedia, til forskjell fra når en person med «rett verdigrunnlag» utsettes på noen måte, hvorpå statsmedia vanligvis går fullstendig berserkergang.

Den unge kvinnen etterlater seg en tre år gammel sønn.

Les også:
Obduksjonen bekrefter: George Floyd ble ikke kvalt til døde
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»
BLM-innsamlingene håndteres av gruppe med dømt jødisk terrorist i styret
Over 400 jødiske organisasjoner i USA støtter BLM
Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA
George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations

14
Delta i debatten

avatar
11 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
A.FjellRobertOve fra østkantenKim Andreassenknut Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Roy Vey
Roy Vey

Jødisk media har så alt for stor innflytelse på verdens folk. Et knips fra dem så startes en bølge av opprør. Lettpåvirkelige afrikanere og andre hiver seg på propagandaen, som da igjen leder til lynsjestemning, hvor dessverre uskyldige dør.

A.Fjell
A.Fjell

Det de hvite særlig i USA må forstå at de som står bak BLM-mobben er de samme som sto bak «Den Røde Terror» og masseutryddelse av millioner av de beste blant de hvite i Russland, Ukraina og Baltikum for hundre år siden og i årene som fulgte. Finansjøder som Soros i dag.

Dersom de hvite i USA forsetter å dyrke og tilbe jødene, vil de oppleve det samme. De beste blant dem vil bli utryddet. De som eventuelt får beholde livet, blir gjort til slaver og avlsdyr.

Steinar
Steinar

Rent ut tragisk. George Soros smiler nok og gnir seg i hendene nå.

David T
David T

Trist. En 3 år gammel gutt mistet nettopp sin mor bare fordi negere løper rundt i jungelmodus og tror det er fritt frem for dem å gjøre hva de vil.

Robert
Robert

De tror ikke at det er fritt frem. Det er fritt frem. Dessverre. Jeg har aldri sett så mye antihvit vold fra ikke-hvite mot hvite, som jeg har sett de seneste uker. Det går ikke en eneste dag, uten svart vold mot hvite i Amerika og Europa. Problemet er at folk flest aldri får høre om dette.

Ronny

Fy faen!!

Heimdal

Flerkultur er katastrofalt, som der som her.

Johan G
Johan G

Systemmedia har en fiendtlig agenda. Drap på hvite, utført av afrikanere og BLM-aktivister, det er jo ikke noe de ønsker at folk skal se. Da hadde jo flere våknet.

H.L
H.L

All lives matter! White lives matter!

Morten
Morten

Trist. Flerkultur dreper.

Kim

Grusomt.

BML mobben er klin hakka galen

I en verden hvor hvite utgjør mindre enn 10% av verdens befolkning og blir bare mindre og mindre i et hav av svart å brunt så er det nå white lives that really matters!

Kim Andreassen
Kim Andreassen

Nettopp! Det er HVITE som er en minoritet i verden.

knut
knut

Snart får heldigvis den alminnelige mannen i gata nok og våkner. Da er det ikke lengre gøy å være sirkusape på rømmen.

Ove fra østkanten
Ove fra østkanten

Send jævlene til Afrika