Hjem Nyheter Norge Ung jente gjengvoldtatt av afrikanere i Oslo

Ung jente gjengvoldtatt av afrikanere i Oslo

 OSLO  Politiet i Oslo jakter flere afrikanske gjerningsmenn etter en ung jente ble gjengvoldtatt i flere timer i slutten av juli. Denne uken ble en 18-årig afrikaner pågrepet og siktet i saken.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Den brutale gjengvoldtekten fant sted i Oslo i slutten av juli og skal ha pågått i mange timer. Offeret, en ung jente fra Østlandsområdet, anmeldte forholdet raskt og politiet innledet en omfattende etterforskning.

I slutten av denne uken ble en 18-årig afrikaner pågrepet og siktet i saken. Lørdag ble mannen varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt medieforbud.

Ifølge Kari-Janne Lid, leder for avsnitt for seksualforbrytelser ved Oslo politidistrikt, skal saken ha vært høyt prioritert hos politiet og hun meddeler at de fremdeles jakter på flere gjerningsmenn, også disse med afrikansk bakgrunn.

Den unge jentas bistandsadvokat, Gunhild Lærum, forteller at hennes klient er «lettet over at politiet nå har pågrepet en person og at han er fengslet». Ifølge Lærum er jenta sterkt preget og går i terapi som følge av voldtekten.

Kilde:
– Ung jente gjengvoldtatt i flere timer