Hjem Nyheter Norden Ung kvinne med mulig info om Tommie Lindh ble kontaktet av Aftonbladet...

Ung kvinne med mulig info om Tommie Lindh ble kontaktet av Aftonbladet – tok offentlig avstand fra avisen

1

SVERIGE En KDU-representant som bor i samme by som den drepte Tommie Lindh vokste opp i tok avstand fra Aftonbladet da de kontaktet henne for info, noe som bare viser hvor utbredt den folkelige mistroen mot massemedier har blitt i Sverige.

Nordfront har tidligere skrevet om hvordan den 19-årige svensken Tommie Lindh ble knivstukket til døde etter at han hadde forsøkt å stoppe en voldtekt av en svensk kvinne. Den mistenkte gjerningsmannen, Abubaker Mohamed (19970620-8379) fra Sudan, skal ifølge opplysninger ha fortsatt å voldta den svenske kvinnen etter knivstikkingen. Han er også mistenkt for å ha voldtatt henne ytterligere en gang, ifølge aktor Stina Sjöqvist.

Jennifer Törnros, som er medlem i Kristdemokratisk Ungdom og som bor i samme by som Tommie Lindh vokste opp i gikk i går ut på Twitter for å vise sin støtte til den avdødes nærmeste.

Aftonbladetjournalisten Anna Sjögren var raskt ute for å ekstrahere informasjon om Tommie fra Jennifer Törnros. Sjögren ble raskt møtt av en mengde kritiske innlegg rettet mot hennes avis.

Hun ble også tipset om å lese mer informasjon på Nordfront.

Jennifer Törnros går også selv inn i diskusjonen og tar tydelig avstand fra Aftonbladet, noe som ser ut til å ha blitt satt meget stor pris på blant Twitterbrukerne.

KDU-medlemmet har i løpet av dagen også kritisert det hun kaller «rasseskit».

Les også:
Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kim Larsen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim Larsen
Kim Larsen

Fantastisk at det finnes mennesker som endelig har fått nok av løgnmedia!