Hjem Nyheter Norden Ung kvinne med mulig info om Tommie Lindh ble kontaktet av Aftonbladet...

Ung kvinne med mulig info om Tommie Lindh ble kontaktet av Aftonbladet – tok offentlig avstand fra avisen

1

SVERIGE En KDU-representant som bor i samme by som den drepte Tommie Lindh vokste opp i tok avstand fra Aftonbladet da de kontaktet henne for info, noe som bare viser hvor utbredt den folkelige mistroen mot massemedier har blitt i Sverige.

Nordfront har tidligere skrevet om hvordan den 19-årige svensken Tommie Lindh ble knivstukket til døde etter at han hadde forsøkt å stoppe en voldtekt av en svensk kvinne. Den mistenkte gjerningsmannen, Abubaker Mohamed (19970620-8379) fra Sudan, skal ifølge opplysninger ha fortsatt å voldta den svenske kvinnen etter knivstikkingen. Han er også mistenkt for å ha voldtatt henne ytterligere en gang, ifølge aktor Stina Sjöqvist.

Jennifer Törnros, som er medlem i Kristdemokratisk Ungdom og som bor i samme by som Tommie Lindh vokste opp i gikk i går ut på Twitter for å vise sin støtte til den avdødes nærmeste.

Aftonbladetjournalisten Anna Sjögren var raskt ute for å ekstrahere informasjon om Tommie fra Jennifer Törnros. Sjögren ble raskt møtt av en mengde kritiske innlegg rettet mot hennes avis.

Hun ble også tipset om å lese mer informasjon på Nordfront.

Jennifer Törnros går også selv inn i diskusjonen og tar tydelig avstand fra Aftonbladet, noe som ser ut til å ha blitt satt meget stor pris på blant Twitterbrukerne.

KDU-medlemmet har i løpet av dagen også kritisert det hun kaller «rasseskit».

Les også:
Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Fantastisk at det finnes mennesker som endelig har fått nok av løgnmedia!

1
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x