Hjem Nyheter Norge Ung kvinne overfalt og utsatt for grov vold i eget hjem

Ung kvinne overfalt og utsatt for grov vold i eget hjem

4

FLERKULTUR En ung kvinne ble natt til søndag overfalt og utsatt for grov vold i sitt eget hjem i Volda. Politiet har etterlyst en kort mørkhudet mann.

Overfallet skjedde mellom klokken 02.45 og 03.10 i Volda sentrum natt til søndag. En kort mørkhudet mann hadde tatt seg inn i leiligheten til en ung kvinne i begynnelsen av 20-årene, og utsatte henne for hva politiet beskriver som grov vold.

Ingen er pågrepet i saken og politiet gikk innledningsvis kun ut med en beskrivelse av gjerningsmannens klær. Beskrivelsen er senere blitt mer detaljert:

– Mannen hadde på seg mørk caps, mørk jakke og lys bukse. I tillegg kan vi opplyse om at han var liten av vekst og mørkhudet, forteller etterforskningsleder Grete Hjelle ved Møre og Romsdals politidistrikt.

Kilde:
Politiet utvider signalement
Kvinne utsatt for grov vold i eget hjem i Volda

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
4 år siden

[…] Ung kvinne overfalt og utsatt for grov vold i eget hjem Politiet utvider […]

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Multikulturell berikelse! Det skjønner vel alle, ikke minst kvinner? Her var det ikke voldtekt, «bare» annen vold? Hun får prise seg lykkelig, tross alt.

Thule
Thule
4 år siden

Hahaha! Politiet ber om tips, men sier ingen ting om etnisitet. Hva forventer de? At folk er synske? De får ringe en spådame og se om de har flaks der.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

«Jeg tror ikke sånne hendelser er så vanlige så om det skjer ofte med (denne unge kvinnen) så vil jeg lure på hvilke miljø (jenta) går i eller om (hun) vil det selv. Og prøv for en gang skyld å ikke være det store offeret». – Ja slik argumenter vår venn Limmy, som bare ønsker å forstå hvordan vi «ekstremistiske» nasjonalsosialister tenker. Som om ikke ett møte med fremmedkulturell vold er nok til å gjøre en person invalid og ødelagt for livet av vår kjære konges «Nye landsmenn».