Hjem Nyheter Norge Ung kvinne overfalt og voldtatt i Kongsberg

Ung kvinne overfalt og voldtatt i Kongsberg

0

FLERKULTUR En ung kvinne ble natt til torsdag overfalt og voldtatt nær Kongsberg sentrum. Fem unge utlendinger er pågrepet.

voldtekt-2

En ung kvinne på rundt 20 år, som var på vei hjem fra byen, ble natt til torsdag overfalt og dratt inn i en bolig hvor hun ble utsatt for en voldtekt. Fem menn er pågrepet i saken, samtlige unge menn av utenlandsk opprinnelse.

Politioverbetjent Morten Ole Pedersen forteller til Laagendalsposten at boligen hvor voldtekten fant sted, ligger nær Kongsberg sentrum. Ifølge ham ble kvinnen overfalt like før klokken 04.00.

Pedersen forteller at de har avhørt kvinnen, og at de skal prate mer med henne etter hun har fått hvilt. De pågrepne mennene vil bli avhørt senere på dagen.

Pedersen opplyser til VG at det på det nåværende tidspunktet ikke er sikkert hvor mange som deltok i voldtekten, men presiserer likevel at det ikke er snakk om en gruppevoldtekt. Dette til tross for at fem personer er pågrepet, mistenkt for voldtekt.

– Jeg vil gjerne presisere at ordet gjengvoldtekt ikke blir riktig å bruke i denne sammenheng, da det ikke er indikasjoner på at alle har deltatt i hendelsen.

Til Laagendalsposten uttaler han at kvinnen skal ha blitt voldtatt av én eller flere menn.

– Hun har vært på vei hjem fra byen og i tidsrommet like før klokken 04.00 skal hun ha blitt trukket inn i et bolighus. Der skal hun ha blitt voldtatt av én eller flere menn.

Kilde:
Ung kvinne skal ha blitt voldtatt i Kongsberg – fem pågrepet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg