Hjem Nyheter Ung nasjonalsosialist svarer på (((medias))) løgner

Ung nasjonalsosialist svarer på (((medias))) løgner

CANADA Den 19 år gamle nasjonalsosialisten Veronica Bouchard svarer i en lengre video på løgnkampanjen hun ble utsatt for i forbindelse med intervju på canadisk TV.

Evalion

Den 19 år gamle nasjonalsosialisten Veronica Bouchard gav tidligere i måneden et intervju på canadisk TV i forbindelse med at hun ble stoppet og trakasserte på flyplassen i Toronto, da hun var på vei hjem sammen med hennes tyske kjæreste etter et opphold i Tyskland.

I tillegg til å ha blitt anholdt i flere timer skal hun ha fått sine personlige eiendeler beslaglagt, og hennes tyske kjæreste skal ha blitt pågrepet og deportert fra Canada. Hun skal i ettertid ha opplevd å bli trakassert og truet av den 43 år gamle avhopperen og tidligere nasjonalisten Christian Picciolini om hun ikke slutter med sin aktivisme på Internett eller gir informasjon om andre unge nasjonalister hun kjenner.

Picciolini, som jobber for avhopperorganisasjonen ExitUSA, er planlagt å tale om antisemittisme på en konferanse 17. november arrangert Anti Defamation League. Den jødiske sionistorganisasjonen som ofte forkortes til ADL er kjent for å aggressivt bekjempe ytringsfriheten og trakassere dissidenter med svært skitne metoder.

Bouchard ble først kjent på YouTube hvor hun drev den populære kanalen «Evalion» der hun la ut egenproduserte videoer som var kritiske til masseinnvandring, kulturmarxisme og jødisk makt. Den 19 år gamle jenta risikerer nå å bli etterforsket for hatkriminalitet av canadiske myndigheter på grunn av sine meninger.

Nedenfor kan du se Bouchards tilsvar:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xFW-NcLgF4A

Noen av Evalions tidligere videoer:

https://www.youtube.com/watch?v=zmxzG_HkP2g

https://www.youtube.com/watch?v=X_pJpkj4SVU