Hjem Nyheter Europa Ungarn får kritikk for å ha «homotestet» asylsøkere

Ungarn får kritikk for å ha «homotestet» asylsøkere

3

UNGARN Ungarn blir kritisert av EU etter at landet har gjennomført tester på asylsøkere for å undersøke om de er homofile eller ikke.

Illustrasjonsfoto

Ifølge EUs øverste rettsinstans har Ungarn gjort feil når de har testet asylsøkere for å finne ut om de er homofile eller ikke. Kritikken kommer etter at Ungarn tvang en nigeriansk asylsøker til å gjennomgå en «homoseksualitetstest». Ifølge EU-domstolen har Ungen gjort feil da testene ifølge retten er «upålitelige og integrasjonskrenkende».

Det faktum at Ungarn gjennomførte tester på den rasefremmende skyldtes at han i sin asylsøknad har påstått at han er i fare for forfølgelse i sitt hjemland på grunn av sin homoseksuelle legning. I henhold til testresultatet anså de ungarske myndighetene at mannen ikke var homofil og avviste søknaden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Blodorm
Blodorm
4 år siden

Snorres Kongesagaer; Ynglinge-saga 43:»De hørte at Olav Tretelgja hadde mye godt land i Värmland, og så kom de drivende til ham i slike flokker at landet ikke kunne tåle det, og det ble fælt uår og sult. […] De av svearne som hadde mer vett, skjønte nå at uåret kom av at det var flere mennesker der enn landet orket å bære…» Et landområde har begrenset plass og begrensede ressurser, inkludert Europa. Om den nåværende masseinnvandringen fortsetter, og EU ikke kollapser, så er det bare et spørsmål om tid før EU selv må avvise homofile og kristne flyktninger, vel vitende… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Jeg bryr meg null om gråtehistoriene til disse såkalte flyktningene. Om de blir drept i landene som de kommer fra, for det ene eller det andre, er uansett ikke vårt problem. De har ingenting her i Europa å gjøre.

Blodorm
Blodorm
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Hvorfor skal hele verdens bør hvile på våre skuldre? Jeg skjønner ikke hvorfor så mange lider av dette messias-komplekset. Med hvilken rett skal «vi» diktere hvordan alle andre land i verden bør behandle sine egne landsmenn?