Hjem Nyheter Globalt Ungarn slår tilbake mot George Soros

Ungarn slår tilbake mot George Soros

GLOBALISME Ungarn annonserer nå planer om å slå hardt ned på virksomheter knyttet til den jødiske multimilliardæren George Soros, samt nekte han adgang til landet.

George Soros. Foto:  CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons.

I en nylig pressekonferanse skal Szilard Nemeth, nestleder i statsminister Viktor Orbans parti ha uttalt seg kraftig mot George Soros og hans mange globale virksomheter som «kun tjener globale kapitalister samt forpester nasjoners regjeringer med politisk korrekthet».

– Enhver frivillig organisasjon med midler fra milliardæren George Soros skal bli «blåst ut» av Ungarn, forteller nestlederen.

Viktor Orban og hans administrasjon har ikke sjeldent rettet pekefingeren mot multimilliardærens globale spill, der han gir pengestøtte til ulike frivillige organisasjoner (NGOs) for da blant annet å organisere flyktningstrømmer og øke migrasjonen inn til hvite nasjoner.

Som den første europeiske leder ga Orban sin fulle støtte til Donald Trumps valgkampanje, og ignorerte med dette både EUs og Obamas aggressive kritikk. Med Trumps seier i USA ser Orban også nye muligheter i kampen mot globalismen internasjonalt.

Jeg føler det er en mulighet for dette, internasjonalt. På grunn av Trump-valget. Lovgivere vil diskutere et lovforslag om å la myndighetene granske NGO ledere, i henhold til Stortingets lovgivende Agenda, sier Nemeth.

Orban fortalte i desember 2016 at Soros vil bli «presset ut» av alle europeiske land, og at organisasjoner knyttet til Soros vil bli gransket.

År 2017 vil handle om å skvise ut Soros og de kreftene som symboliserer ham, uttalte Orban.

Trump har også tidligere anklaget den jødiske milliardæren for å være en del av «en global maktstruktur som er ansvarlig for de økonomiske beslutninger hvilket har frarøvet arbeiderklassen, strippet nasjonen for sin rikdom og puttet pengene i lommene på en håndfull av store bedrifter og politiske enheter».

Kilde:
Hungary Announces George Soros Ban 
Hungary Plans to Crackdown on All Soros-Funded NGOs 

George Soros’s birthplace Hungary cracks down on the billionaire’s globalist NGO’s