Hjem Nyheter Europa Ungarn trekker seg fra Eurovision Song Contest: «Alt for sterke bånd til...

Ungarn trekker seg fra Eurovision Song Contest: «Alt for sterke bånd til homolobbyen»

8

INTERNASJONALT Ungarn har valgt å ikke lenger delta i Eurovision Song Contest. Dette som følge av at konkurransen har fått alt for sterke bånd til homolobbyen.

Den ungarske kringkasteren MTVA, som sies å være nært tilknyttet Viktor Orbáns nasjonalkonservative regjering, har bestemt seg for å trekke seg fra neste års utgave av Eurovision Song Contest (ESC). Årsaken er at den europeiske konkurransen, som av uklare grunner også inkluderer Israel, har for sterke bånd til den dekadente homolobbyen.

Den ungarske nettsiden index.hu har sitert kilder innen MTVA som tydelig konstaterer at ESC anses å ha blitt alt for dekadent og homofilt for Ungarn. Dette har imidlertid blitt avvist av Viktor Orbáns talsperson Zoltán Kovács på Twitter, skriver Guardian.

Beslutningen ønskes imidlertid velkommen i Ungarn.

– Jeg ønsker beslutningen velkommen, og det også sett utifra et helsemessig perspektiv, at Ungarn ikke lenger kommer til å delta i denne homoseksuelle flotilje som den her internasjonale musikkkonkurransen har blitt redusert til, sier András Bencsik, sjefsredaktør for et regjeringsvennlig magasin som har koblinger til tv-kanalen MTVA.

Les også:
Hva er kulturmarxisme?
Hva er homolobbyen og hvorfor skal den bekjempes?
Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her!
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Flere LHBTP-profiler i Sverige med Pride-forbindelser er tidligere dømt for pedofili

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hans-Simon
2 år siden

Man kan mene hva man vil om Orban og Ungarn, men landet har en klar moralpolitisk motstand mot homseri i offentligheten, og skadelig multikultur. Det samme finner vi i Polen og andre østeuropeiske land, og i Russland. At Ungarn trekker seg fra GP-feiringen av LHBTP og multikultur er oppmuntrende og oppløftende, i et mistrøstig pro-homo klima i her oss oss. Ikke gi opp kampen mot umoral og degenerasjon!

Kaninen
Kaninen
2 år siden

Er vel bare spørsmål om tid før «Judea» får EU til å gå til krig mot Ungarn. Ikke at det er så mange å velge i akkurat men Orban er vel kanskje den beste lederen for et land i hele Europa.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Skulle ønske Skandinavia/Norden gjorde det samme.

Hvorfor i svarte er Israel med i det hele tatt.

Når tid ble Israel en del av Europa???

Mjølner
Mjølner
Svar til  Kim Larsen
2 år siden

Israel er ikke i Europa, men de som finansierer homo lobbyisme og EuroVision har nok mye slektninger i Israel.

Reidar
Reidar
Svar til  Kim Larsen
2 år siden

Her er forklaring på hvorfor Israel er med…

https://no.m.wikipedia.org/wiki/Israel_i_Eurovision_Song_Contest

Espen
Espen
2 år siden

Bra Ungarn tar standpunkt mot den dekadente homolobbyen!

Asgaut
Asgaut
2 år siden

Synd Ungarn trekker seg. Men de har vel ingen gode plasseringer å vise til de siste årene, så noe stort savn blir det neppe. Virker ikke som Ungarn klarer å lage låter som fenger Europa.

Og så blir det selvsagt en debatt her inne om hvorfor Israel er med i ESC. Men ingen er opptatt av hvorfor Australia er med 🙂

Espen
Espen
Svar til  Asgaut
2 år siden

Nå ser jeg ikke Eurovision, litt vel puslete etter min smak, så det at Australia skulle være med også, det hadde jeg ingen aning om. Men har derimot hørt at Israel var med, litt pga. spetakkel. Men uansett, nei, Australia skulle heller ikke vært med i en europeisk konkurranse. Det blir litt feil.