Hjem Nyheter Ungarn trekker seg fra Eurovision Song Contest: «Alt for sterke bånd til...

Ungarn trekker seg fra Eurovision Song Contest: «Alt for sterke bånd til homolobbyen»

INTERNASJONALT Ungarn har valgt å ikke lenger delta i Eurovision Song Contest. Dette som følge av at konkurransen har fått alt for sterke bånd til homolobbyen.

Den ungarske kringkasteren MTVA, som sies å være nært tilknyttet Viktor Orbáns nasjonalkonservative regjering, har bestemt seg for å trekke seg fra neste års utgave av Eurovision Song Contest (ESC). Årsaken er at den europeiske konkurransen, som av uklare grunner også inkluderer Israel, har for sterke bånd til den dekadente homolobbyen.

Den ungarske nettsiden index.hu har sitert kilder innen MTVA som tydelig konstaterer at ESC anses å ha blitt alt for dekadent og homofilt for Ungarn. Dette har imidlertid blitt avvist av Viktor Orbáns talsperson Zoltán Kovács på Twitter, skriver Guardian.

Beslutningen ønskes imidlertid velkommen i Ungarn.

– Jeg ønsker beslutningen velkommen, og det også sett utifra et helsemessig perspektiv, at Ungarn ikke lenger kommer til å delta i denne homoseksuelle flotilje som den her internasjonale musikkkonkurransen har blitt redusert til, sier András Bencsik, sjefsredaktør for et regjeringsvennlig magasin som har koblinger til tv-kanalen MTVA.

Les også:
Hva er kulturmarxisme?
Hva er homolobbyen og hvorfor skal den bekjempes?
Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her!
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Flere LHBTP-profiler i Sverige med Pride-forbindelser er tidligere dømt for pedofili