Hjem Nyheter Europa Ungarns alternativ til masseinnvandring: storsatsing på barnefamilier

Ungarns alternativ til masseinnvandring: storsatsing på barnefamilier

1
DEL

UNGARN Under sin tale til nasjonen på søndag annonserte Ungarns statsminister Viktor Orbán et program med syv punkter for å fremme familiedannelse. Programmet innebærer eksempelvis at kvinner som får og oppdrar mins fire barn fullstendig skal slippe inntektsskatt.

Viktor Orbán vil sikre en fremtid for ungarske barn.

På søndag holdt Ungarns statsminister Viktor Orbán en tale til nasjonen hvor han annonserte et syvpunktsprogram for å fremme familiedannelse. I følge Orbán er dette Ungarns svar på utfordringene med en minskende befolkning, i stedet for masseinnvandringen fra u-land som andre europeiske land benytter seg av.

Blant punktene finnes blant annet rimelige lån til å kjøpe hus for nygifte og bidrag til familier med flere enn to barn for å kunne kjøpe større bil.

Staten kommer også til å nedbetale huslån fra og med det andre barnet med én million forinter [ca. 33 000 kroner, red. amn.] og med samme beløp for hvert barn etter det.

Utover dette så kommer kvinner som får og oppdrar minst fire barn fullstendig slippe inntektsskatt for resten av livet.

Under talen kritiserte også Orbán globalismen og kalte Brussel for «citadellen for ny internasjonalisme». Han mente også at innvandring var «instrumentet for denne internasjonalismen» og at det finnes krefter som vil se en verden uten nasjoner, med en overstatlig global regjering.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Proverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Orban taler klart og forståelig, FOR sitt folk og MOT globalistene, feks superjøden Soros. Slike tiltak ville her i Norge øyeblikkelig bli karakterisert som rasistiske – uff da – og ikke ha en isbits mulighet i helvete til å bli gjennomført. Bare tenk på den ellers ganske så dumme, tidligere justisminister Amundsen fra Frp, og det han fikk gjennomgå da han tok til orde for å redusere barnebidrag/-trygd til familier med mange barn, noe som straks ble utlagt til å gjelde somaliere og andre afrikanske/arabiske fødemaskiner, som legger beslag på store ressurser økonomisk, og som betaler tilbake i form av… Les mer »