Hjem Nyheter Europa Ungarsk by avvist fra bykonkurranse for å være for «hvit og lykkelig»

Ungarsk by avvist fra bykonkurranse for å være for «hvit og lykkelig»

7

EU Da den ungarske byen Székesfehérvár presenterte en film om byens lokale kultur som innslag i den europeiske kulturbykonkuransen ble den avfeid av EU for å være for «hvit og lykkelig».

Det var i forbindelse med konkurransen European Capitals of Culture at den ungarske byen Székesfehérvár fikk produsert en kort film som skulle vise hvorfor den burde bli nominert til prosjektet. Men da byens borgermester, András Cser-Palkovics, presenterte filmen for komiteen fra EU fikk han til svar at filmen var en «propagandafilm for det hvite kristne Europa» der «alle er hvite, lykkelige og danser i gatene». Byen ble deretter avvist fra konkurransen.

Initiativet European Capitals of Culture ble startet i 1985, og har som mål å løfte frem mangfoldet i Europa ved å markere forskjellige byer over hele kontinentet for å fremme en europeisk identitet.

Se filmen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
4 år siden

Hvite oppegående lykkelige mennesker skal vi ikke ha noe av. Hvite, sunne og sterke mennesker med sterke meninger har jo allerede blitt kriminalisert. Europa og spesielt Norden blir stadig mer og mer frihetsberøvet. En må altså på en eller annen måte fremstå som krokrygget, svak og ulykkelig for og få noen som helst innpass og aksept i det offentlige/samfunnet. Heia Norge , Nå også Ungarn. ! Janteloven har lenge regjert, ikke bare vil den fortsette og regjere, den vil også bli mer og mer ekstremistisk. Altså; Er du hvit og lykkelig er du en jævel som må taes. Ingen diskusjon… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Har sett promoteringsvideoen. Den er fin, og jeg tenker bare HVIS flere byer og land i Europa var som dette, da ville det vært levelig og trivelig. Uten mud people fra Afrika og Midtøsten, som dominerer bybildet i altfor mange byer.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Filmen innholder degenerert musikk med wigger-dansere og det sitter også en alibi-neger ved et av cafebordene. Heldigvis ser man ingen sigøynere i noen av sekvensene og det trekker opp.

Min mening er at filmen skulle vært avvist for å være for lite pro-hvit og oppbyggelig.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Dette er trolig ukas største gladsak…

https://www.nrk.no/ostfold/ut-mot-flaggvedtak_-_-trodde-vi-hadde-kommet-lenger-i-2018-1.13929597

Rakkestad kommune sier nei til homolobbyen!

Thule
Thule
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Tage Pettersen i «Høyre», et såkalt «konservativt» parti mener dette er et steg tilbake i kampen for mangfold. Der har vi det, folkens! Dette er det mest «konservative» som tillates på Stortinget. Er dette nok til å vekke apatiske boomere fra materialist-dvalen, eller er det viktigere å ha 10 eiendommer i Spania enn å beskytte de unge generasjonene mot kjemisk kastrering i regi av homolobbyen?

Kjell
4 år siden

Ja fullt forståelig! Kan jo ikke ha det sånn, hvor er alle overfallsvoldtektene? Ranene? Dopselgerne? Man kan jo såklart ikke ha en by som mangler alle disse verdiene! Nei fysj, vi lever jo faktisk i 2018! «Diversity is our strength»

trackback
4 år siden

[…] Källa: Ungarsk by avvist fra bykonkurranse for å være for «hvit og lykkelig» […]