Hjem Nyheter Norden «Ungdommer» brukte ender som fotball

«Ungdommer» brukte ender som fotball

DYREPLAGERI Dyreplageriet fortsetter i det flerkulturelle Sverige. Tre “ungdommer” ble fotografert mens de brukte levende ender som fotball.

Det var sist mandag at en mann som var på tur med hunden sin i en park i Eslöv, Sverige, oppdaget tre personer som sparket løs på levende ender og brukte de som fotball. Mannen kunne se at flere av sparkene traff endene, og ble naturligvis sjokkert over hva han så.

Da han begynte å knipse bilder av dyreplagerne gikk de imot ham og begynte å true med å sparke hunden hans ihjel, om han ikke forsvant fra stedet, eller om han gikk til politiet.

Den forbipasserende mannen gikk direkte til politiet og viste dem bilder av dyreplagerne, samtidig som han forklarte hva som hadde skjedd.

– De skal ha sparket mot flere ender, og mannen så hvordan sparkene traff flere ganger, sier Mats G.Odestål, politi i Eslöv, og fortsetter:

– Han gjorde alt rett, det var bra at han fotograferte, for nå har vi muligheter til å finne gjerningsmennene. Den her type forbrytelse opprører alle.

Les også:
Dyrevernorganisasjon: «Økning av dyreplageri i innvandrertette områder»
Katt steinet av tre menn i flerkulturelle Malmö
Hund voldtatt til døde i flyktningeleir
Nasjonalsosialismen og dyrevern
Nasjonalsosialistene innfører dyrebeskyttelseslover i Tyskland