Hjem Nyheter Norden «Ungdommer» brukte ender som fotball

«Ungdommer» brukte ender som fotball

6

DYREPLAGERI Dyreplageriet fortsetter i det flerkulturelle Sverige. Tre «ungdommer» ble fotografert mens de brukte levende ender som fotball.

Det var sist mandag at en mann som var på tur med hunden sin i en park i Eslöv, Sverige, oppdaget tre personer som sparket løs på levende ender og brukte de som fotball. Mannen kunne se at flere av sparkene traff endene, og ble naturligvis sjokkert over hva han så.

Da han begynte å knipse bilder av dyreplagerne gikk de imot ham og begynte å true med å sparke hunden hans ihjel, om han ikke forsvant fra stedet, eller om han gikk til politiet.

Den forbipasserende mannen gikk direkte til politiet og viste dem bilder av dyreplagerne, samtidig som han forklarte hva som hadde skjedd.

– De skal ha sparket mot flere ender, og mannen så hvordan sparkene traff flere ganger, sier Mats G.Odestål, politi i Eslöv, og fortsetter:

– Han gjorde alt rett, det var bra at han fotograferte, for nå har vi muligheter til å finne gjerningsmennene. Den her type forbrytelse opprører alle.

Les også:
Dyrevernorganisasjon: «Økning av dyreplageri i innvandrertette områder»
Katt steinet av tre menn i flerkulturelle Malmö
Hund voldtatt til døde i flyktningeleir
Nasjonalsosialismen og dyrevern
Nasjonalsosialistene innfører dyrebeskyttelseslover i Tyskland

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hanne
Hanne
2 år siden

Dyreplageri. At det går an. Ut med pakket!!!

Steinar
Steinar
2 år siden

Det finnes ikke empati hos disse jævler. Det at det begås slike forbrytelser mot dyr av unge innvandrere skal man se på som en rød alarm for fremtiden. Syke folk som i voksenlivet begår de verste forbrytelser som drap, massemord og terror, begynner som oftest med å pine dyr i ungdommen.

Richard
2 år siden

Enkelte kulturer er overrepresentert når det kommer til behandling av dyr såvel som kvinnesyn. Alikevel så skal sioniststyrte politiker på liv og død ha mer av dette tankegodset importert i bøtter og spann frem til den etniske befolkningen endre opp i mindretall. Den som kan bør og må kjempe kampen mot dette om vi skal ha noen fremtid. Hver individ som reiser seg og bidrar med det dem kan sørger for at vi sammen nærmer oss målet om å bevare folk og fedreland.

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Lav IQ

Håkon
Håkon
2 år siden

Synd at det ikke var jeg som kom over disse horeungene.