Hjem Artikler Ungdomspolitikere aksjonerte med «kjærlighetsbudskap»

Ungdomspolitikere aksjonerte med «kjærlighetsbudskap»

 MOTSTANDSBEVEGELSEN  Haakon Forwald uttalte seg fredag til kristiansandsavisen Fædrelandsvennen. Dette i sammenheng med at ungdomspolitikere aksjonerte mot Motstandsbevegelsen.

FVN-HF-640

Det var i sammenheng med at 15 ungdomspolitikere fra Vennesla aksjonerte mot Den nordiske motstandsbevegelsen, at Haakon Forwald uttalte seg til kristiansandsavisen Fædrelandsvennen.

De 15 ungdomspolitikerne hadde denne uken nemlig aktivt gått ut for å sabotere Motstandsbevegelsens propaganda, som hadde blitt hengt opp i Vennesla. Initiativet til aksjonen var det leder for Vennesla AUF, Nora Ånonsen Chayed, som hadde tatt. De øvrige ungdomspolitikerne var fra Rødt og Sosialistisk venstreparti.

Chayed forteller til Fædrelandsvennen at Motstandsbevegelsen propaganda ble erstattet med klistremerker med teksten «Muligheter, Likestilling, Rettferdighet».

Til Fædrelandsvennen skryter ordfører i Vennesla, Torild Bransdal (KrF), av ungdomspolitikerne. Ordføreren, som tydeligvis ikke er en tilhenger av menings- og ytringsfrihet, anser også at menneskers tanker skal bekjempes, dersom hun anser at de er «ekstreme».

– Disse kreftene er ekstreme. Det er veldig flott at ungdomspolitikerne samler seg for å bekjempe disse ekstreme tankene med åpenhet.

front7-460x250

Da avisen søkte Motstandsbevegelsens Haakon Forwald for å høre hvordan organisasjonen stilte seg til kjærlighetsbudskapet «Muligheter, Likestilling, Rettferdighet», kom han med følgende uttalelse:

– Vi er på ingen måte imot hverken «muligheter, likestilling eller rettferdighet». Så å si samtlige etablerte politiske partier i dag fører frem en politikk som effektivt vil sørge for det norske folks fremtidige utryddelse. Dette gjennom blant annet en vanvittig innvandringspolitikk. At deres ungdomsorganisasjoner da propaganderer for «muligheter, likestilling eller rettferdighet» – blir bare komisk. Det kan i hvert fall ikke være det norske folk de har i tankene.

Delen av sitatet som er skrevet med grønn tekst, valgte avisen å ikke publisere.

Kilde:
Rev ned nynazistisk hatbudskap