Hjem Nyheter Norden Ungdomspolitikere vil legalisere incest og nekrofili

Ungdomspolitikere vil legalisere incest og nekrofili

KULTURMARXISME Ungdomsorganisasjonen til det svenske partiet Liberalerna vil arbeide for å legalisere nekrofili og incest. Dette vedtok de på sitt årsmøte i helgen.

Liberalernas ungdomsorganisasjon (LUF). Her under en demonstrasjon utenfor den russiske ambassade i Stockholm. Foto: Jonatan Svensson Glad CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons.

Ungdomsorganisasjonen til det svenske partiet Liberalerna, Liberala ungdomsförbundet (LUF), vedtok på sitt årsmøte i helgen å arbeide for å legalisere nekrofili og incest. Cecilia Johnson ved LUF forklarer vedtaket med at det lovgivning ikke skal ta hensyn til til hva som er moralsk riktig.

– Vi liker generelt ikke morallover. Den nåværende lovgivningen beskytter ingen akkurat nå. Vi er en ungdomsorganisasjon og en av våre oppgaver er å tenke litt lenger. Jeg forstår at det kan anses uvanlig og ekkelt, men lovgivning kan ikke ta hensyn til dette.

Forslaget om legalisering av incest vil innebære at søsken på over 15 år lovlig kan ha samleie, få barn og stifte familie med hverandre. Forslaget om nekrofili innebærer at personer i sitt testamente kan oppgi at andre kan få ha sex med den døde kroppen etter vedkommende har gått bort.

– Man skal kunne få bestemme hva som hender med sin egen kropp etter man har dødd. Dersom man vil testamentere den bort til museum eller forskning, eller til noen som skal ha samleie med den, burde det være ok.

Kilde:
Liberalernas ungdomsförbund: Tillåt incest och nekrofili