Hjem Nyheter Globalt UNHCR lover den vestlige verden flere invadører enn noensinne

UNHCR lover den vestlige verden flere invadører enn noensinne

2

GLOBALISME Flyktningeorganet UNHCR beskriver en situasjon og en fremtid der «fordrevne» mennesker fra det globale sør i milliontall og i økt takt velter inn i den vestlige verden. De mener at denne migrasjonen er umulig å påvirke og nevner ikke at den fører til folkeutbytte.

I en flykningekommisjonsrapport fra globalistorganisasjonen FNs flyktningeorgan UNHCR hevdes det at det i 2019 fantes nesten 80 millioner «fordrevne» mennesker i verden. Sammenliknet med tallene for 2010 er dette en fordobling.

De oppgir at tallene også er de høyeste noensinne. Av de eksakt regnet 79,5 millioner «fordrevne» personene i verden, regnes 30 millioner som flyktninger eller asylsøkere, og 45 millioner som internt fordrevne, hvilket skal innebære at de har blitt «flyktninger» innenfor sitt eget lands grenser.

For å sette tallet 79,5 millioner i perspektiv, betones det, tilsvarer antallet «fordrevne» personer i hele verden i dag hele Europas befolkning ved middelalderens slutt på 1500-tallet.

En klar majoritet av de såkalte asylsøkerne som er på vei i dag oppgis å komme fra fem land. Syria topper listen med 6,6 millioner «fordrevne», fulgt av 3,7 fra Venezuela, 2,7 fra Afghanistan, 2,2 fra Sør-Sudan og 1,1 fra Myanmar.

Tyrkia er på nåværende tidspunkt det landet som tar hånd om flest «asylsøkere», på nåværende tidspunkt 3,6 millioner, fulgt av Colombia (1,8), Pakistan (1,4), Uganda (1,4) og den eneste europeiske nasjonen på topp fem-listen: Tyskland, med 1,1 millioner.

I form av nye asylsøknader har imidlertid USA det høyeste tallet med 301 000 nye søknader i løpet av 2019, fulgt av Peru (259 800), Tyskland (142 500), Frankrike (123 900) og Spania (118 300).

– Vi bevitner en forandret virkelighet der påtvungen forflytning nå ikke bare er mer utbredt enn tidligere, men også noe mer enn bare et tilfeldig fenomen, kommenterer flyktningekommisjonær Filippo Grandi.

Dette kan, påpekes det, settes i relasjon til det faktum at færre og færre flyktninger og asylsøkere nå vender tilbake til sitt hjemland. I løpet av det siste tiåret vendte kun 3,9 millioner tilbake til sitt hjemland, sammenliknet med 9,6 millioner i løpet av det forrige tiåret.

Mens UNHCR ikke gjør noen uttalte prognoser for antallet migranter, tar de for gitt at Europa kommer til å ta imot millioner flere invadører de kommende årene. At Europas folk skulle kunne ha noen synspunkter om dette pågående folkeutbyttet er noe som ikke berøres i rapporten.

Breitbart løfter i en artikkel frem tydeligheten hos Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan da han i vinter advarte om at Europa kan regne med at det bare fra Tyrkia kommer til å strømme millioner av migranter inn i EUs medlemsstater etter at hans regjering åpnet portene i slutten av februar.

Nå foranlediget koronaviruset at Erdoğan stengte grensene, men greske myndigheter har tidligere advart om at migrantbølgen sannsynligvis kommer i gang på ordentlig når det lettes på de koronarelaterte begrensningene.

Det bør i sammenhengen minnes om at Tyrkias innenriksminister Süleyman Soylu i slutten av mars betonte at migranter kommer til å vende tilbake til grensen så snart koronakrisen er over.

At Europa da kan stenge grensen for invadører fra Tyrkia nevnes verken i globalistiske organisasjoners rapporter – eller i globalistiske medier – som et mulig alternativ.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
The Goyim Knows!
The Goyim Knows!
2 år siden

Globalistenes kriger i midtøsten har skapt uroligheter og de dirigerer strømmen av flyktninger hit til Europa, en orkestrert flyktningkrise. Krig for Israels Oded yinon plan har skapt masseinnvandring til Europa.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Flertallet bøyer seg stort sett uten motstand fra det som kommer fra «myndighetene», lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Nå har vi blitt «preppet» til å godta innskrenkninger i vår personlige frihet pga av den såkalte «koronapandemien» – som ikke er annet enn en influensa – og mediene jobber på høygear for å overbevise oss om BLM, pga hvite rasister i politiet, feks i USA, og våre hjernedøde liberalere og klimahysterikere ønsker å fjerne spor av «rasisme» også i Norge, kfr MDG og Venstre. Hvorfor skal kulturpolitikken ledes av en pakistaner, Abid Raja, som er ensidig opptatt av å bekjempe såkalt «rasisme»?