Hjem Nyheter Europa Universitet må lære utenlandske studenter hvordan de bruker toalettet

Universitet må lære utenlandske studenter hvordan de bruker toalettet

FLERKULTUR På et universitet i Skottland, der noen av verdens mest intelligente mennesker studerer, har man støtt på et merkelig problem: De utenlandske studentene vet ikke hvordan man bruker toalettet, men bæsjer i stedet litt over alt.

Sjefer på et av Skottlands beste universiteter, Strathclyde University i Glasgow, sendte nylig ut en pinlig e-post til 400 studenter og 250 ansatte gjeldende visse personer upassende toalettvaner.

I meldingen, som ble sendt ut av universitetets Technology and Innovation Centre (TIC) kunne man blant annet lese instruksjoner om at det ikke er ok å bæsje i dusjen eller i søplebøtter.

Ettersom vi har erfart et mennesker bæsjer i søplebøtter, dusjer og lignende, vil vi nå påminne alle TIC-boende om at toaletter er til nettopp for dette formålet. Alle kroppsvæsker, faste emner og toalettpapir skal dermed kasseres i toalettet. Samtidig som jeg setter pris på at TIC-befolkningen er flerkulturell og at ulike land har ulike metoder, vil jeg påpeke at her i Storbritannia er den eneste aksepterte praksisen å bruke toalettet.

Også renholdspersonalet skal ha vært lei av å finne bæsj og toalettpapir over alt, rapporterer avisen Daily Record.

I beskrivelsen av universitetet kan man blant annet lese:

Et hjem for forskere, ingeniører og prosjektledere fra akademia og industri, som side ved side vil jobbe med prosjekter med rekkevidde over fremtidige byer, produksjon, helse og energi.

Kilde:
Universitet tvingas lära sina utländska studenter hur man bajsar på toaletten