Hjem Opinion Kommentar Unnskyldninger for å ikke gå med i kampen

Unnskyldninger for å ikke gå med i kampen

KOMMENTAR Veldig mange artikler har blitt skrevet om hvorfor man skal gå med i Motstandsbevegelsen. Allikevel finnes det tusenvis av mennesker som ideologisk holder med oss og synes vi gjør en bra jobb, men som allikevel ikke har gått med oss. Mange kommer opp med unnskyldninger til hvorfor og flere av unnskyldningene gjentar seg. Jeg skal her gå igjennom og gi et tilsvar til de mest vanlige unnskyldningene som folk bruker for å ikke gå med i Motstandsbevegelsen.

knutennave410-640x481
  • Jeg kan ikke gå med fordi jeg har familie og må tenke på deres sikkerhet først.

Forfallet av vårt samfunn går utrolig fort. Sammenlign hvordan det var når du selv vokste opp og hvordan det ser ut i dag. Hvordan tror du det kommer til å se ut under dine barns oppvekst? Tror du det kommer til å bli bedre av seg selv eller tror du at avviklingen av alt bra som har skjedd de siste 50 årene kommer til å avta? Nei, det kommer til å bli utrolig mye verre og problemene kommer ikke til å løse seg selv. Hvor rart det enn låter, så er det ekstremt egoistisk å gi faen i kampen for å verne om sin egen familie. Gjennom din og mange andres passivitet kommer dine barn å få det utrolig tøft. Det eneste ditt standpunkt for din families trygghet medfører er at du legger ansvaret for å løse problemene på dine barns skuldre. Tar ikke de heller kampen kommer ikke ditt blod til å overleve i spesielt mange generasjoner.

Bra at du har familie for øvrig. Jeg håper den vokser og at du integrerer de i kampen. I Motstandsbevegelsen kommer du til å merke at du er langt ifra den eneste med barn og familie.

  • Jeg kommer til å miste min jobb om jeg går med / jeg kommer ikke til å få noen jobb om jeg går med.

At man skal miste sin jobb så fort man står frem som nasjonalsosialist er en seiglivet myte med lavt innhold av sannhet. Majoriteten av de som er med i Motstandsbevegelsen er i arbeid og har heller ingen store problemer med å finne nye jobber om situasjonen krever det. Uten å ha gjort noen form for undersøkelse i emnet tror jeg at arbeidsløsheten blant Motstandsbevegelsens medlemmer i stor grad speiler de sifre som finnes i resten av samfunnet.

Det finnes dog to grupper som kan ligge noe høyere i risiko-sonen enn andre. Den første gruppen er de som har veldig offentlige og ledende posisjoner i organisasjonen. Men selv vi har jobb i stor utstrekning.

Den andre gruppen som kan risikere å miste sin jobb er de som har sensitive yrker – som for eksempel innen politiet, militæret og skolevesenet. Men etter som vi har medlemmer som har denne typen arbeide kan vi konstatere at det absolutt ikke er helt sikkert at man mister sin jobb gjennom et engasjement i Motstandsbevegelsen, uansett hvilken jobb du måtte ha.

  • Jeg skal bare – gjøre ferdig utdanningen, skaffe jobb, flytte for meg selv.

«Jeg skal bare» er mennesker eksperter på. Det ligger i vår natur å utsette ting vi synes er vanskelige for øyeblikket. Når man er barn «skal man bare» før man skal sove. Når man er en voksen nasjonalsosialist «skal man bare» før man melder seg inn og begynner å kjempe. Problemet med denne mentaliteten er at det alltid kommer noe nytt man «bare må gjøre». Man kommer alltid på nye ting som man kan skylde på. Men med unnskyldninger kommer vår rase til å hviskes ut – kun handlingskraft kan gjøre en forskjell. Og nei, du skal ikke «bare» først!

  • Min kjæreste vil ikke at jeg skal bli medlem.

Bytt kjæreste! Sannheten kan være hard noen ganger, men faktum er at det finnes mer en nok potensielle partnere der ute slik at du ikke skal behøve å ofre vår kollektive fremtid av denne grunn. Dessuten er en mann eller kvinne som stiller slike krav antagelig ingen bra partner uansett, om han eller hun ikke kan respektere og støtte dine valg i livet.

  • Jeg har ikke råd til å bli medlem.

Det er ekstremt få personer i Norden som bor på gaten og står fullstendig uten inntekt. For de aller fleste mennesker; arbeidsløse, studenter, lavtlønnede og også de som står bedre stilt , er penger et relativt spørsmål som utelukkende handler om prioriteringer.

Som arbeidsløs eller student koster ditt medlemskap i Motstandsbevegelsen 150 kroner i måneden. Det er det samme som tre øl på puben, et billig måltid på en restaurant, et kinobesøk osv. Prioriterer man vår rase og vårt folk – er 150 kroner i måneden et lite offer i den store sammenheng. Og skulle det være ekstra krise en måned vil du også bli fritatt for å betale kontigenten denne måneden.

  • Jeg er for ung/gammel til å å bli medlem.

Det er en vanlig unnskyldning blant menn og kvinner over 50 år, at de er for gamle til å gjøre noe. Ikke like vanlig, men det forekommer dog, at personer under 18 anser seg selv for å være for unge. Dette er dog ikke korrekt.

Når du er over 50 år er kanskje ditt liv som aktivist ikke identisk med det liv som en 16-åring lever, men at du for den sakens skyld ikke kan gjøre noen nytte er ikke sant. Motstandsbevegelsens kamp er å bli en folkebevegelse og vi er allerede idag aktiv på mange fronter, men vi vil avansere mot enda flere. Og for det kreves det flere erfaringer, en større bredde blant våre medlemmer og ganske enkelt flere mennesker som bidrar. Ingen er for gammel til å kunne bidra.

På den andre siden, kan man være for ung? Ja det kan man. Det finnes definitiv en aldergrense for medlemskap, men vi gjør en individuell bedømming for hver søknad. Vi ser helst at du er over 16 år, men er man moden kan det gjøres unntak.

  • Jeg synes Motstandsbevegelsen er det beste alternativet, men de er ikke bra nok.

Da er det opp til deg å gå med oss og hjelpe til å gjøre organisasjonen bedre. Vi er ikke perfekte, men vi har en sterk ambisjon om å bli både større og sterkere. Å sitte hjemme og vente på at situasjonen skal bli bedre kommer ikke akkurat til å redde vårt folk.

  • Jeg er enig i nesten alt som Motstandsbevegelsen står for, men kan ikke melde meg inn ettersom jeg er uenig i…

Vi har meninger om det meste, en del offisielle på organisasjonsnivå og visse andre på et mer individuelt nivå som store deler av våre medlemmer er enige om. Flere av disse er umulige å endre da vi er trofaste nasjonalsosialister. Men visse saker er ikke så viktige og avgjørende at de burde hindre eller holde noen tilbake om man er uenige. Har du innsett at vår rase er utdøende, at nasjonalsosialismen er løsningen og i stor grad liker hva du ser i Motstandsbevegelsen – så kan du ikke la mindre forskjeller lede til passivitet. Vårt folks fiender frykter deg som en fritt tenkende mann eller kvinne og er overlykkelige om du holder deg inaktiv på grunne av filleting i den store sammenheng.

  • Det bor ingen aktivister i nærheten av meg og jeg kan ikke gå med om jeg er helt alene.

Dette skrev jeg om i et liknende emne i en artikkel for et par år siden:

På mange steder har vi støttemedlemmer som vil være mer aktive, men som føler seg ensomme der de bor. Jeg våger dessuten påstå at vi har sympatisører i hver eneste by i hele Norden, men som av ulike grunner ikke blir medlem. Flere av disse kommer garantert til å gå med i kampen så fort noen har tatt det første steget og gjennomført de første aktivitetene. Hvorfor kan det ikke være DU som gjennomfører den første aktivitetene i ditt hjemsted? Hva hindrer deg?

Klart så kan man ikke alltid stille seg opp med en fane i sentrum og selge blader helt alene, men klistremerker kan man alltid sette opp, og dele ut flyveblader kan man gjøre uten problem. Om du så har litt tålmodighet og står på, så kommer ordet til å spre seg om at Motstandsbevegelsen er aktiv i området og da er jeg sikker på at flere og flere kommer til å følge din vei og ta opp kampen ved din side. Om en stund så har dere kanskje en hel kampgruppe med dedikerte aktivister og faste aktiviteter i akkurat ditt hjemsted.

Men ingenting hender av seg selv. Det krever at noen agerer. Det krever at DU agerer.

Jeg vil si at det svaret fungerer fint i denne sammenhengen.

Avslutningsvis

Det har blitt sagt mange ganger før, men det kan fint gjentas igjen og igjen; vi behøver deg i kampen! Alle mennesker som går med oss må ikke være offentlige. Alle må ikke være dyktige skribenter eller ta 120 kilo i benkpress. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe – og for å lykkes vende denne marerittlignende situasjonen i Norden kreves det at ALLE gjør noe. Med en organisert motstand kan vi seire. Grunnlaget for denne seier har vi allerede lagt under alle år som Den Nordiske Motstandsbevegelsen har blitt formet til det den er i dag. For å kunne ta neste steg kreves også ditt engasjement!