Hjem Nasjonal kamp Unntakstilstand i Fredrikstad etter aktivisme

Unntakstilstand i Fredrikstad etter aktivisme

30

MOTSTANDSBEVEGELSEN Det råder full panikk i Fredrikstad etter aktivister fra Rede 1 delte ut nasjonalsosialistisk propaganda. Tankepolitiet er på saken, rapporterer løgnpressen.

Aktivister fra Motstandsbevegelsens Rede 1 gjennomførte nylig aktivisme i Fredrikstad og delte der ut flyveblader i postkasser og plasserte de under vindusviskerne på biler. Dette har naturligvis opprørt lokale folkeforrædere, som i ren refleks sprang til løgnpressens lokalavdeling, nemlig Fredriksstad Blad.

Journalist Henrik M. Simensen, som har forfattet artikkelen, har så klart pratet med det lokale tankepolitiet. Krimsjef Rune Albertsen forteller til avisen at politiet ikke er glade for at flyvebladene spres.

Krimsjef Rune Albertsen

Hvorvidt det er fordi politiet i Fredrikstad generelt misliker flyveblader med et politisk innhold, eller fordi de misliker budskapet på Motstandsbevegelsens flyveblader, fremkommer ikke. Albertsen kan dog meddele at politiet etterforsker saken og samarbeider med andre avdelinger i et forsøk på å ta rede på hvilke det er som har delt ut flyveblader med et innhold de ikke liker.

– Det jobber vi med å finne ut. Vi har ikke mange opplysninger ennå, men koordinerer med andre. Dette er ingen gruppe politiet lokalt i Fredrikstad kjenner til, men det er godt mulig andre avdelinger kjenner til dem.

PS! Redaksjonen er nå klar over at artikkelen er over ett år gammel og således ingen «nyhet». Frihetskamp anser dog at artikkelen fortsatt er relevant i dag, med tanke på politiets uttalelser.

Kilde:
Er ikke glade for dette

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
30 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg