Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Urfolksdagen feiret med aktivisme i hele Norden og verden

Urfolksdagen feiret med aktivisme i hele Norden og verden

AKTIVISME Over hele verden har «White Lives Matter» vært hovedbudskapet den 9. august, på «urfolksdagen». Motstandsbevegelsen har naturligvis medvirket.

Den globale aktivismen har blitt utført i løpet av helgen og dagen på initiativ av den britiske nasjonale organisasjonen Patriotic Alternative.

I Norge har aktivister og medlemmer utført aktivisme i en rekke byer hvor blant annet klistremerker, plakater og bannere med budskapet «White Lives Matter» har blitt hengt opp.

Det meldes om at svært mange forbipasserende stoppet opp og ga sin støtte til budskapet, til stor ergrelse for de få meningsmotstandere som stod på sidelinjen og nærmest rev seg i håret.

Se utvalgte bilder nedenfor:

– Noen hadde genuin interesse for budskapet og andre så ut som om de var i total sjokk. Etter plakataksjonene hadde vi en banneraksjon ved E39 i Fjøsanger, hvor vi også holdt røykgranater. Aksjonen skapte enorm oppmerksomhet, mange bilister tutet, ga tommel opp og en mann jublet og ga oss applaus. Det dukket også opp en meningsmotstander på sykkel som var ekstremt opprørt over budskapet, han skrek og bar seg, tok bilder og ringte politiet. Men politiet kom aldri og han ble bare mer og mer forbannet ettersom vi fikk støtteerklæringer fra alle kanter, forteller Tom Hauge til Frihetskamp.

Helgens SJW fikk ikke stoppet aksjonen.

I Norge ble det også satt opp minnesmerker for alle «de ansiktsløse ofre for flerkulturen» som aldri ble gitt noen statue eller oppmerksomhet av myndighetene. Det i stor kontrast til de få rasefremmede som ytterst sjeldent har blitt drept, eller påstått drept, av hvite.

Se utvalgte bilder nedenfor:

Nedenfor følger utvalgte bilder fra «White Lives Matter»-aktivisme i de øvrige nordiske landene:

Offentlig aksjon i Eksjö, Sverige.
Initiativtagerne Patriotic Alternative hylles med banner over Essingeleden, Stockholm i Sverige.
Bröndby, Danmark.
Vallensbaek, Danmark.
Vetlanda, Sverige.
Greve, Danmark.
Reykjavik, Island.
Randers, Danmark.
Randers, Danmark.
På Island har det, foruten i hovedstaden, også blitt gjort aktivisme i Hafnarfjördur, Gardarbaer, Kopavogur och Mosfellbaer.
Umeå, Sverige.
Århus, Danmark.
Sävsjö, Sverige.
Köpenhamn, Danmark.
Flygeblad med WLM-tema har blitt delt ut i Ludvika, Luleå og Tanum i Sverige.
Født hvit – Født stolt. Stockholm, Sverige.
Taastrup, Danmark.
Århus, Danmark.

Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet er som de fleste av våre lesere sikkert vet forbudt i Finland.

Motstandsrörelsen.se har imidlertid fått tillatelse fra den nystartede aktivistorganisasjonen Pohjanvartio til å rapportere om at de utførte WLM-aktivisme i følgende byer: Pori, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Jyväskylä, Lahti, Nystad, Raumo, St. Mickel, Tampere, Oulu, Vantaa, Lappeenranta, Ylivieska og Turku. Nedenfor er noen utvalgte bilder fra disse byene:

Artikkelen vil bli oppdatert om flere bilder kommer inn.

Patriotic Alternative sin hjemmeside finnes bilder fra flere andre land rundt om i verden.