Hjem Nyheter Europa Ursula Haverbeck fengsles ikke – rettferdigheten seirer

Ursula Haverbeck fengsles ikke – rettferdigheten seirer

3

TYSKLAND Advokatens utrettelige argumentasjon sammen med internasjonale protester tros forklare myndighetenes beslutning om å innstille gjennomføringen av den 94 år gamle revisjonistens fengselsstraff.

Revisjonisten Ursula Haverbeck. Skjermbilde: Youtube.

Ursula Haverbeck, den 94 år gamle tyske forskeren, forleggeren og historierevisjonisten ble i vår dømt tilsvarende brudd på «rasismeparagrafen», for «forbrytelsen» i å ha anket en tidligere dom. Hun vil dog denne gangen ikke måtte sone de dømte 12 månedene i fengsel, ble det annonsert i Berlin onsdag, skriver Nordfront.

Haverbecks advokat Wolfram Nahrath har siden oktober intensifiert sin argumentasjon om det uverdige i å fengsle en 94 år gammel dame, og myndighetene virker å til slutt ha lyttet.

På nettsiden Real History ble også vårens, høsten og sommeren omfattende internasjonale protester mot dommen hyllet på onsdag, som det også tros at har presset de tyske myndighetene til å stille inn iverksettelsen av Haverbecks fengselsstraff. Nettsiden gir også et tips til berørte tyske myndigheter:

Neste steg burde være å oppheve selve loven om volksverhetzung [tilsvarer omtrent «rasismeparagrafen», red. anm.] som representerer en krenkelse av den tradisjonelle europeiske standarden for fri historisk debatt og rasjonell argumentasjon.

I 2017 ble Haverbeck dømt for å ha fornektet «holocaust» ved et evenement i Berlin. Senest i 2020 ble hun dømt til et års fengsel for å i et intervju enda en gang ha gitt samme uttalese.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
7 dager siden

Men alle må jo forstå at gamle damer – og herrer – som «fornekter» jødenes hellige holocaust er en fare for samfunnet, og MÅ dømmes og fengsles til de en dag oppgir ånden? Tyskere som tjenestegjorde i konsentrasjonsleirene må også straffeforfølges, dømmes og fengsles, uansett om de står med en fot i graven. Dette forlanger jødene og deres lojale goyim i Tyskland for at vi aldri må glemme, aldri tilgi det hvite Europa for vår medskyldighet i «tilintetgjørelsen» av Guds hellige, utvalgte folk. Stor respekt for gamle damer som Haverbeck og Oredsson, som har stått opp mot herrefolket! De har… Les mer »

Moderne kjetter
Moderne kjetter
7 dager siden

Oy vey! Nå kommer nok snart den internasjonale jødiske mafiaen med demoner som Jonathan Greenblatt i spissen hulkende på banen og krever «intensifisert krig mot tysk antisemittisme» e.l.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
7 dager siden

Hvorfor er det i det hele tatt blitt kriminelt å stille spørsmålstegn ved den offisielle historieskrivningen om et såkalt holocaust?

Fordi det er en løgn, og løgner tåler ikke lyset.