Hjem Nyheter Europa Ursula Haverbeck løslatt

Ursula Haverbeck løslatt

TYSKLAND På torsdag ble den 91 år gamle historierevisjonisten Ursula Haverbeck løslatt, etter å ha avtjent to og et halvt år i fengsel for tankeforbrytelser.

Ursula Haverbeck, 91 år. Skjermbilde: Youtube.

Den 91 år gamle historierevisjonisten Ursula Haverbeck ble løslatt på torsdag fra fengselet i Bielefeld. Haverbeck har nå avtjent to og et halvt år på lukket anstalt etter at hun stilte spørsmål ved den offisielle historieskrivingen omkring «holocaust».

Haverbeck ble dømt etter å ha gjort uttalelser som at «holocaust er den største og lengste løgnen i historien» og at Auschwitz aldri noensinne er blitt historisk bevist å være en dødsleir.

Hun har fortalt at Auschwitz var en arbeidsleir og ikke en «holocaustleir», hvilket av okkupasjonsmakten i Tyskland anses å være en tankeforbrytelse som benevnes som «holocaustfornektelse» og er forbudt.

Haverbeck skal opp i retten igjen på mandag.

I en artikkel på Nordfront har Tor S. skrevet om historieskrivingen etter andre verdenskrig og hvordan styres mer av vinnerne og deres interesser enn av vitenskap:

«Holocaust» og etterkrigstidens mytologisering av den er like usannsynlig som skremmende. Det fremstår som vanskelig eller umulig å en gang forestille seg hvordan de psykologiske aspektene av myten om «holocaust» har påvirket, påvirker og kommer til å påvirke folk psykologisk, sosialt, emonsjonelt og åndelig.

Seiersmaktene i andre verdenskrig har overlevert stafettpinnen til etterfølgende makthavere i den vestlige verden, som har tatt den imot i triumf. Deres beruselse av sin egen selvdefinerte godhet i kombinasjon med empatimangel og skruppelløst hykleri kan få blodet til å fryse.