Hjem Nyheter Norden USA advarer sine utenlandsreisende mot København

USA advarer sine utenlandsreisende mot København

1

KØBENHAVN Den amerikanske ambassaden i Danmark har utsendt en sikkerhetsadvarsel hvor de ber amerikanere som skal besøke Københavnsområdet om å tenke seg om en ekstra gang, som følge av den økte våpenkriminaliteten i byen.

Den amerikanske ambassaden i Danmark har utsendt en sikkerhetsmelding som følge av økt pistolvold, eller «gun violence» i områdene Nørrebro, Ishøj og Hundige.

I meldingen forteller den amerikanske ambassaden dessuten om politiets innføring av visiteringssoner. Disse gjelder fra 16. til 30. september og er innført etter en rekke episoder med gjengbråk.

Den amerikanske ambassaden oppfordrer besøker til å «holde lav profil» og «unngå å motsette seg fysisk ved forsøk på tyveri».

I tillegg skriver de at besøkere må «utvise forsiktighet når de ferdes i byen om natten», samt å «gjennomgå dine personlige sikkerhetsplaner».

Politiet i København skriver at formålet med visiteringssonen er å skape trygghet for borgerne i området ved blant annet å sikre at personer ikke bærer eller besitter våpen.

Visiteringssonene er innført i politidistriktene Københavns Politi, Københavns Vestegns Politi samt hos Midt- og Vestsjællands Politi.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Torleif Dahl Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Torleif Dahl

Nei nå har det gått for langt, disse voldsomme pistolene må jammen skjerpe seg.