Hjem Nyheter USA: Antifa satte fyr på bygninger og avfyrte våpen fra biler

USA: Antifa satte fyr på bygninger og avfyrte våpen fra biler

4

USA Mens løgnmediene repeterer sine mantra om at «høyreekstremisme» utgjør den største trusselen mot USAs sikkerhet forbereder voldelige anarkister seg på en ny sommer med opptøyer ved å sette fyr på Portland og avfyre våpen.

Foto: Twitter video.

Breitbart rapporterer at den venstreekstreme bevegelsen Antifa har satt fyr på en Apple-butikk i Portland, Oregon, forrige fredag. Dette var det tredje tilfellet av opptøyer i en periode på fem dager.

Portlands politistyrke var kjent med at det var fare på ferde ettersom det lokale Antifa på forhånd hadde kunngjort når de skulle aksjonere. Politiet var dog som vanlig fullstendig tilbakeholden når det kom til det å stoppe de voldelige venstreekstremistene.

Andre steder ble en rekke branner påtent og en rekke forretninger, samt kirke vandalisert.

De voldelige opptøyene, som inkluderte en bil hvor det ble avfyrt en rekke skudd fra, resulterte bare i fire arrestasjoner.

Les også:
Systemmedia blunder når venstreekstremister maner til alvorlige forbrytelser under koronakrisen
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Du vet det er en bakvendt verden når voldelige venstreekstreme organisasjoner som Antifa og BLM blir fremstilt som de gode i systemmedia, og nasjonalister blir fremstilt som den største trussel.

Arier
Arier
1 år siden

Hvite amerikanere forholder seg passive som vanlig. The usual suspects har sin største fanbase blant hvite amerikanere selv om de systematisk ødelegger landet og gir det bort til ikke-hvite. Sionistene vil dyrke jødene selv om de hadde blitt sendt i dødsleire som er bakmennene sitt mål.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Nyhetene som systemmedia aldri rapporterer.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Tiwaz
1 år siden

Og grupper som politikerne aldri fordømmer.