Hjem Nyheter USA: Bakholdsangrep på politimenn har økt med 126 % i 2021

USA: Bakholdsangrep på politimenn har økt med 126 % i 2021

BLM Svart anarki hersker i USA i BLM-æraen og stadig flere politibetjenter velger å pensjonere seg tidlig, eller til og med si opp snarere enn å bli slaktet på gatene.

En ny rapport publisert av «Fraternal Order of Police» har som mål å belyse en pågående trend der kriminelle, mesteparten svarte, ringer politiet for å lure dem inn i bakhold.

Rapporten fra 2. august oppgir at 52 slike bakhold har funnet sted i år, en økning på 126 % fra 2020. 2020 var det dødeligste året for politibetjenter i historien.

Av 185 tjenestedødsfall i 2021 har 35 amerikanske betjenter blitt skutt. 67 har blitt skutt på i terroristiske bakhold, hvilket har ført til 17 dødsfall.

Den føderale regjeringen i USA er ansvarlig for å analysere og trene betjenter til å unngå å bli ofre for planlagte angrep. FBIs «Law Enforcement Officers Killed and Assaulted» (LEOKA) program har tydeligvis sovnet bak rattet og har ikke publisert nye data de siste to årene.

Andre offentlige tjenestemenn, inkludert ambulansepersonell og brannmenn, risikerer også å bli skutt på når de rykker ut til svarte områder. Krisepersonell betaler muligens en større pris enn noen andre demografiske grupper for den akselererte anti-rasistiske ideologien som knuger en rekke amerikanske institusjoner med en jernhånd.

Ifølge «Officer Down Memorial Page», som følger nøye med på vold mot politibetjenter, så er tallene 8 måneder inne i 2021 allerede sjokkerende sammenlignet med 2020. Tre betjenter har blitt stukket ned i 2021 sammenlignet med null i 2020. Femten betjenter har blitt kjørt ned sammenlignet med tretten i fjor. Fire betjenter har blitt slått i hjel sammenlignet med én i fjor. Og selv om det totale antall skytingsdødsfall på 37 er lavere enn de 45 fra i fjor er det fremdeles fire måneder igjen av dette året.

De fleste tilfellene av betjenter drept av svarte kriminelle ignoreres systematisk av mediene. Denne øredøvende stillheten er imidlertid i ferd med å brytes i etterkant av det nylige dødsfallet til Ella G. French, moren til et nyfødt barn som ble skutt i sammenheng med en trafikkstans i Chicago forrige helg. Borgermester Lori Lightfoot, som har vært en ledende stemme for anti-hvit og anti-politi opphisselse, møter nå økende harme fra allmenheten etter denne siste hendelsen. Blant annet har oldermann Raymond Lopez bedt henne om å «holde kjeft».

Med mellomvalget i 2020 i horisonten forsøker demokratene nå nedtone den upopulære «defund the police» bevegelsen. Både Joe Biden og hans talsperson Jen Psaki har offentlig fordømt budskapet til venstrevendte aktivister som representant Cori Bush, som har fortsatt å kreve at finansieringen av politiet kuttes midt i en uholdbar bølge av svart kriminalitet.

Mens anti-politi holdninger ser ut til å være i ferd med å kjølne nå mer enn et år etter dødsfallet til den kriminelle George Floyd fortsetter imidlertid enkelte «woke» byer å styre mot avgrunnen. I Seattle er det nå større sannsynlighet for at sosialarbeidere sendes for å ta seg av meldinger om emosjonelt forstyrrede mennesker enn politiet. Politiet i Seattle har allerede uttalt at de ikke lenger vil respondere til kriser vedrørende forstyrret adferd pga. restriksjoner på lovhåndhevelse i slike tilfeller. National Alliance on Mental Illness (NAMI) støtter denne nye typen lovgivning, hvilket setter liv og lemmer i fare for hvem enn som blir tvunget til å respondere til disse situasjonene istedenfor politiet. Delstaten Washington satte en rekord i mord i fjor.

Fullstendig uten støtte utenom fagforeningene sine er vanlige betjenter nå i økende grad isolert og leverer sine oppsigelser i respons. En nasjonal studie publisert i juni fant at pensjoneringer har økt med 45 % og oppsigelser med 20 % for politistyrker over hele USA.

/Eric Striker

Først publisert på National Justice

Frihetskamp gjør lesere oppmerksom på at enkelte linker i denne artikkelen ikke vil fungere med en norsk IP-adresse. 

Les også:
Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA
Lederskikkelse innen BLM og «Defund the police» arrestert for barneporno