Hjem Nyheter USA døper militært fartøy etter kjent jødisk pederast

USA døper militært fartøy etter kjent jødisk pederast

1

USA USA sjøsetter et nytt militært tankskip med navnet USNS «Harvey Milk». Fartøyet er oppkalt etter den homoseksuelle pedofile jøden Harvey Milk.

Foto: Sarah Burford, Public domain, via Wikimedia Commons

USA har sjøsatt et nytt militært tankskip som er døpt etter den pederaste jøden Harvey Milk.

I forbindelse med sjøsettingen ble fartøyet døpt i champagne av transvestitten og LHBT-aktivisten Paula M. Neira. Han velsignet skipet og alle som skal bemanne det.

Andrew Bolt, nyhetsanker ved det australske mediehuset Sky News, konstaterer at fartøyet er tenkt å kunne avskrekke Kina, men at det kan slå tilbake på grunn av at kineserne snarere kommer til å få inntrykk av at dette blir en lett match på grunn av USAs «idiotiske besatthet av identitetspolitikk». Bolt nevner også at Milk ved sin 33-årsalder innledet en relasjon med en 16-årig gutt med psykiske problemer som senere tok livet av seg.

Navnevalget i seg selv av orlogsskipet er kontroversielt, ikke bare på grunn av Harvey Milks relasjon med gutter i tenårene, men også for hans kontroversielle rolle i det demokratiske partiet og for San Franciscos politiske historie.

Harvey Milk ble født i en ressurssterk familie i New York i 1930 og gjorde kometkarriere som åpen homoseksuell politiker i San Francisco på 1970-tallet. Han brukte sine penger og sin politiske status for å sjekke opp unge gutter i byen, men hadde langt før han hadde fått en fot innen politikken innledet en relasjon med den mentalt syke gutten Jack Galen McKinley. Ved tilfellet var McKinley bare 16 år mens Milk var 33 år.

I 1978 havnet Milk og byens borgermester i en betent disput med det demokratiske partimedlemmet Dan White som resulterte i at White etter et politisk nederlag hentet en pistol, og deretter skjøt ihjel både borgermesteren og Milk inne i forsamlingshuset til San Franciscos byråd.

Drapet ble applaudert av både politiet og allmenheten, på grunn av at Milk, som foruten var jøde og homofil, også var politiker samt ble sett på som den typiske representanten for den innflyttete skaren av homoseksuelle menn som nå holdt på å ta over hele bostedsområder i San Francisco, med fallende boligpriser og store økonomiske prøvelser for de tidligere innbyggerne som følge av dette.

Omsider ble White dømt av en jury til en kortere fengselsstraff for drap i stedet for mord. Dette vekket vrede hos byens jødiske, politiske og homoseksuelle etablissement og borgermesteren Dianne Goldman Feinstein, som i dag er senator for demokratene i California, var hard i sin dom mot domstolen og fordømte dommen mot White. Etter at dommen ble offentliggjort oppsto det opptøyer i sentrum av byen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
10 måneder siden

Det må være en nokså tvilsom fornøyelse å være mann(kvinn-)skap på dette fartøyet for streite menn og kvinner. I tillegg er navnevalget symptomatisk for et samfunn som har gått av hengslene og mistet kontakten med normaliteten. Jeg vedder på at kineserne pisser i buksene sine i en eventuell konfrontasjon i Sørkinahavet, gjerne ifbm striden om Taiwan. Kina dyrker ikke analisme og LHBTQ, som kjent.