Hjem Nyheter USA endrer grunnloven – legaliserer homoekteskap

USA endrer grunnloven – legaliserer homoekteskap

 KULTURMARXISME  USAs høyesterett vedtok fredag å legalisere såkalte likekjønnede ekteskap i samtlige stater.

america-reaction-scotus-gay-marriage1.si_-460x259
Det hvite hus feiret legaliseringen av homoekteskap.

Fredag vedtok USAs høyesterett, med fem mot fire stemmer, å endre USAs grunnlov til å tillate såkalte likekjønnede ekteskap. Endringen innebærer at homoseksuelle og lesbiske personer får rett til å inngå ekteskap i samtlige av USAs stater.

President Barack Obama, som hele tiden har støttet den kontroversielle grunnlovsendringen, roste avgjørelsen via Twitter, og anså at den var et «stort skritt mot likestilling».

– Homofile og lesbiske par har nå rett til å gifte seg, akkurat som alle andre, #LoveWins.

Jødisk interesse – overrepresentert

USAs høyesterett består av ni medlemmer, som sammen skal representere det amerikanske folket. Selv om jøder kun utgjør omkring to prosent av den amerikanske befolkningen, er fire av ni høyesterettsmedlemmer av jødisk opphav.

Motstand

Høyesterettsjustitiarius Antonin Scalia var blant de fire dommerne som stemte imot fredagens vedtak. Scalia uttalte at han anså avgjørelsen som en «trussel mot amerikansk demokrati».

image5-460x221

Nylig legalisert i Irland

Også i Europa har kulturmarxistene rykket frem sine posisjoner. I slutten av mai ble homoekteskap legalisert i det (tidligere) konservative katolske Irland.

Avgjørelsen, som ble tatt gjennom folkeavstemning, kom etter en lengre periode med massiv homopropaganda rettet mot det irske folket. Så å si samtlige «folkevalgte» tok til orde for homoekteskap, samt flere kjente artister og kulturpersonligheter.

De som aktivt forsøkte å motarbeide legaliseringen, var blant annet Den katolske kirken og muslimske innvandrere. Erkebiskop Michael Neary uttalte blant annet:

– Skal vi bli den første generasjon i historien som sier at mødre og fedre ikke lenger betyr noe i oppdragelsen av barn?

6489316-3x2-700x467-460x307

I tillegg til homopropaganda i media og blant politikere, ble også juridiske tiltak tatt i bruk for å stanse motstandere av homoekteskap. Som eksempel kan nevnes den irske familiebedriften Ashers Baking Co. som ble bøtelagt for å nekte å lage en kake pyntet med homopropaganda kombinert med karakterer fra barne-TV-serien Sesam stasjon.

Homoseksualitet var frem til 1993 kriminalisert i Irland. Abort er fortsatt ulovlig, med mindre morens liv står i fare. I nabolandet Nord-Irland er både abort og homoekteskap forbudt.

Les også:

Folkeavstemning på Irland om homoekteskap
Familiebedrift nektet å bake homokake – ble bøtelagt
Europas moralske forfall
Oslo skal bli Europas «hen»-hovedstad
Fotballen er for hvit, og jordkloden for rund
Den kulturmarxistiske åndspesten brer om seg
Kirke kalte homoseksualitet en synd – kommunen svarte med å trekke all økonomisk støtte
Homopropaganda på Oslos trikker under Oslo Pride
Magnus Hirschfeld og homolobbyen
Homopropaganda i Wien i sammenheng med Eurovision-finalen

Kilde:

Kjendisene jubler for homoseier i USA