Hjem Nyheter Europa USA får «sannhetsdepartement›

USA får «sannhetsdepartement›

3

USA Det amerikanske Homeland Security, som forebygger og bekjemper innenlands terrorisme og trusler, har nå fått en ny gren som i følge amerikanske myndigheter skal ha som felt å bekjempe «desinformasjon» og «falske nyheter».

CC Public domain.

Homeland Security er en amerikansk føderal myndighet som skal forebygge og bekjemper innenlands terrorisme og trusler. Nå har myndigheten fått en ny gren som i følge amerikanske myndigheter skal ha som felt å bekjempe det de selv definerer og anser som desinformasjon og falske nyheter.

Lederen for styret blir Nina Jankowicz, og med seg får hun Jennifer Daskal og Rob Silver, alle tre jøder. Utnevnelsen ble offentliggjort av sekretæren i Homeland Security, den jødiske Alejandro Mayorkas.

Bakgrunnen for å opprette enheten for bekjempelse av desinformasjon og falske nyheter skal blant annet være erfaringene man har med pandemi-håndteringen og spesielt de ulike smitteverntiltakene, og hvordan disse ble mottatt og angivelig forsøkt undergravd av deler av allmenheten. I tillegg trekker man frem det man omtaler som konspirasjonsteorier rundt det seneste amerikanske presidentvalget, og påståtte fremmede staters forsøk på påvirkning av dette.

Lederen for den nye enheten, Nina Jankowics, var blant de mest høyrøstede med hensyn til å fremheve en angivelig kobling mellom tidligere president Donald Trump og den sittende russiske presidenten Vladimir Putin, og dermed en påstått russisk påvirkning på det amerikanske presidentvalget. Hun kommer også for øvrig fra stillingen som rådgiver i «strategisk informasjon» for den ukrainske regjeringen og har gitt ut boken «How To Lose the Information War: Russia, Fake News, and the Future of Conflict». 

Mer konkret på hva enheten bestående av tre jøder skal jobbe med, og hvordan de skal jobbe, er ikke kjent. Jødene i USA utgjør for øvrig ca. 2% av landets befolkning.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
9 måneder siden

USA – eller JewSA – nærmer seg med rekordfart det totalitære overvåkningssamfunnet som beskrives i George Orwells «1984»; 1984 (roman) – Wikipedia
Det er ganske utrolig i hvilken grad USA har blitt til jødenes supermakt, der de tillater goyim å bekle viktige stillinger, mens de selv styrer delvis åpent men hovedsaklig bak i kulissene. Og de søker å ødelegge Russland, dernest Kina – og Iran – som står i veien for deres ambisjon om global dominans, med Ukraina som brekkstang, i første omgang.

atle
atle
9 måneder siden
trackback
8 måneder siden

[…] Les mer: USA får «sannhetsdepartement› […]