Hjem Nyheter «USA har blitt en ettpartistat»

«USA har blitt en ettpartistat»

USA Et nytt klipp med Tucker Carlson som ble publisert etter at han fikk sparken fra Fox News går viralt. I klippet går Carlson hardt til angrep på USAs politikere og medier.

Som Frihetskamp tidligere har rapportert har Fox News’ Tucker Carlson fått sparken i et raskt trekk fra mediegiganten. Carlson fikk sparken til tross for at han er den overlegent mest populære tv-kommentatoren i USA og en viktig inntektskilde for Fox News. Mektige jødiske krefter ser ut til å ha ligget bak nedstengingen av Carlson, som var den eneste kommentatoren på amerikansk tv som regelmessig tok opp kontroversielle emner som krigen i Ukraina, sensur, valgfusk og legemiddelindustrien.

I ettertid har det blant annet kommet frem at en jødinne som tidligere har jobbet på Carlsons show har saksøkt ham på grunn av at han likte «antisemittiske vitser».

Carlson har nå publisert et klipp på Twitter hvor han ikke direkte kommenterer Fox News’ beslutning om å gi ham sparken. Derimot går han til hardt angrep på både USAs politikere og medier.

– Når man har litt tid til overs så innser man hvor fryktelig korka de fleste debattene man ser på tv i dag er. De er fullstendig irrelevante og betyr ingenting. Om fem år kommer ingen til å huske dem.

Samtidig konstaterer Carlson at nåtidens viktige saker, som krig, rettferdighet, vitenskap, demografiske forandringer, storfinansens makt og naturressurser ikke diskuteres overhode.

Ifølge Carlson har USAs partier «blitt enige om hva som tjener deres interesser» og derfor sammen har slått ned på all form for åpen diskusjon.

– Plutselig ser USA veldig mye ut som en ettpartistat, sier Carlson.

– Det er en deprimerende innsikt, men det er ikke permanent. Våre nåværende dogmer kommer ikke til å holde i lengden ettersom de er hjernedøde. Det finnes ingen som i virkeligheten tror på dem og ingens liv har blitt forbedret av dem. Denne tiden er i sin natur aldeles for latterlig til å kunne fortsette, så den kommer ikke til å gjøre det, fortsetter han.

I skrivende stund har nærmere 640 000 personer sett klippet, som har blitt retweetet av 145 000 brukere.