Hjem Nyheter USA: Hvit kvinne skutt foran 7-årig sønn av svart politimann – myndighetene...

USA: Hvit kvinne skutt foran 7-årig sønn av svart politimann – myndighetene begravde historien

USA Hendelsen som fant sted i 2015 har gått viralt på sosiale medier etter at video som viser at politimannen skjøt kvinnen død på kloss hold nylig ble offentliggjort.

Autumn Steele med barn. Foto: Des Moines Register.

Ifølge National justice gjelder saken den svarte politimannen Jesse Hill, som aldri ble straffet for hendelsen og fremdeles arbeider som betjent for Burlington Police Department.

I videoen ovenfor fanget av Hills kroppskamera kan man se betjenten nærme seg Autumn Steele (den avdøde), som ser ut til å være involvert i et basketak med en mann. Hill stormer fram og man kan høre kvinnen rope «get off my kid» (om hun henvender seg til mannen hun slåss med eller politibetjenten er uvisst). Hill responderer med “get your dog” og mindre enn et sekund senere avfyrer to skudd. Skuddene treffer Steele på kloss hold som kan sees liggende livløs mens hennes 7-årige sønn gråter i bakgrunnen.

I etterkant av hendelsen har familien til Steele fått to millioner dollar i skadeserstatning for drapet. De lokale myndighetene har dog unngått å straffe Hill, og har nektet å løslate bevis som ville felle ham.

Massemediene, som i fjor pisket opp en lynsjestemningen blant anarkister og svarte kriminelle som førte til massive skader på amerikanske byer og dusinvis av dødsfall over dødsfallet til en voldskriminell narkoman har interessant nok bestemt at hendelsen ikke er av nasjonal interesse.

Videoen kan ses på Youtube nedenfor: