Hjem Nyheter USA: Hvite foreldre som protesterte mot kritisk raseteori arrestert av svart politimann...

USA: Hvite foreldre som protesterte mot kritisk raseteori arrestert av svart politimann som skjøt sin egen datter

2

USA Hvite foreldre som fredelig motsetter seg at anti-hvit ideologi læres bort til sine barn undertrykkes med makt i USA.

Tidligere denne uken samlet en gruppe hvite foreldre seg for et skolestyremøte i Loudon County, Virgina for å fredelig protestere mot det anti-hvite rasemessige hatet som deres barn blir påtvunget i klasserommet.

Den lokale politistyrken reagerte med raseri overfor foreldrenes budskap og erklærte skolestyremøtet for å være ulovlig og begynte å arrestere foreldrene.

En kilde som kjente til hendelsen fortalte National Justice at beslutningen om å erklære møtet ulovlig og å begynne å arrestere foreldrene ble tatt av politimajor Easton McDonald, den svarte mannen som kan sees i videoen ovenfor mens han beordrer hvite politimenn til å sette håndjern på foreldrene.

McDonald er en tilhenger av en anti-hvit organisasjon, «National Association for the Advancement of Colored People» (NAACP), og har vært en prominent talsmann ved nylige rasemessige begivenheter.

McDonald ar en begivenhetsrik og kontroversiell bakgrunn i Loudon Countys politistyrke, inkludert uforsvarlige handlinger som typisk ville ha ført til at en hvit politimann ville ha blitt suspendert eller sparket.

I 2014 brukte McDonald skytevåpenet sitt til å skyte sin 16-årige datter. På veien til sykehuset forårsaket han en trafikkulykke.

Ifølge McDonald trodde han datteren var en inntrenger. Skyteepisoden, en uhyggelig inkompetent handling, ble til og med dekket i nasjonale medier. Til syvende og sist ble politimannen hverken straffet eller irettesatt.

Til tross for McDonald sinn bakgrunn har han vært i stand til å bli forfremmet de siste årene, fra sersjant til kaptein, helt til en nylig forfremmelse til major. Rasemessige og politiske hensyn har uten tvilt spilt en rolle i hans forfremmelser.

McDonald representerer en relativt ny type tjenestemenn for lovhåndshevelse som har blitt oppmuntret til å håndheve loven selektivt basert på sine politiske syn eller raseidentitet. Mens foreldrene som deltok i skolestyremøtet har rett i at deres ytringsfrihet ble trampet på, så vil organisasjoner som i årevis har sugd opp alt oksygenet og ressursene i borgerrettighetsbevegelsen som ACLU ikke stå opp for de grunnlovfestede rettighetene til hvite som avviker fra institusjonelle raseideologier som kritisk raseteori.

Majoriteten av amerikanere er uenige i at anti-hvit ideologi skal læres i skolen. På grunn av dette blir politimyndighetene i enkelte distrikter oppmuntret til å bruke makt til å stilne de som motsetter seg rasemessig og seksuell mishandling av sine barn i skolesystemet.

/Eric Striker

Opprinnelig publisert på National Justice.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
russleman
11 måneder siden

I Norge i 2040 vil denne scenen gjentas idet kritisk raseteori innføres nasjonalt, til tross for at Norge har hverken noen bakgrunn med hensyn til slaveri eller kolonialisme, og du vil ha hvite foreldre arrestert av somaliske og pakistanske politimenn som har blitt håndplukket med hensyn til deres anti-hvite politiske holdninger. Du kan skrike «konspirasjonsteoretiker» til du er blå i fjeset, men nøyaktig hva med norsk samfunn i 2021 gir deg ikke inntrykk av at trenden går nøyaktig i denne retningen? Dessuten læres ideologi som er nærmest identisk til kritisk raseteori bort i mange av våre institusjoner, deriblant OsloMet.

Sist endret 11 måneder siden av russleman
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  russleman
11 måneder siden

Du har kan hende rett i dette, selv om våre barn og unge nå indoktrineres først og fremst med klima- og vaksinepropaganda, samt LHBTQ, som kan gjøre store deler av den oppvoksende slekt til homoer, lesber og transer, om ikke galskapen(ondskapen), støter på så stor motstand at den trappes ned. Men analistene gjør hva de kan for å få tilgang på våre barn, slik at de kan utleveres til de homoseksuelle, evt. bli transer. Og de har mange hjelpere og tilretteleggere, kfr vår monstrøst obese «statsminister».