Hjem Nyheter USA: Influensa-vaksine blir obligatorisk for hvite ved universitet – valgfritt for ikke-hvite

USA: Influensa-vaksine blir obligatorisk for hvite ved universitet – valgfritt for ikke-hvite

8

USA For hvite studenter ved Cornell University i New York kommer det til å bli obligatorisk å motta en influensa-vaksine, mens for individer med annen rase-tilhørighet vil dette være valgfritt.

Illustrasjonsbilde. Foto: CC public domain.

Universitetsledelsen ved Cornell University i New York insisterer på att en influensa-vaksine er nødvendig for hvite studenter, og for dem kommer dette til å bli obligatorisk. For såkalte people of color (POC) vil det imidlertid være valgfritt å motta vaksineringen.

Ifølge universitetsledelsen har beslutningen blitt tatt fordi enkelte ikke-hvite er ukomfortable med vaksinering.

De har i tillegg uttalt at beslutningen er «basert på historiske urettferdigheter og pågående hendelser». De mener videre at alle andre raser i verden – bortsett fra hvite – har blitt behandlet dårlig. Med henvisning til dette skriver de at det er «forståelig» at rasefremmede derfor vil avstå vaksinen.

Hvis hvite vil unngå å ta vaksinen kan de selvfølgelig bytte skole, eller selv «identifisere seg» som svart eller liknende. Det samme gjelder om man vil kunne få stipend som ellers bare utdeles til svarte.

Det har vist seg være fordelaktig å være ikke-hvit i akademia og samfunnet generelt.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Nei, så logisk. Virker mer som en agenda.

H.L
H.L
1 år siden

Hvorfor bare hvite? Kunne nesten tro det var biologisk krigføring. Om viruset er så farlig som de sier, og deres kjærlighet til ikke-hvite er så stor som de gir uttrykk for, så ville de vel heller vært mer opptatt av at ikke-hvite skulle ta vaksinen, for å «redde dem». Med mindre vaksinen er farlig.

Morten
Morten
1 år siden

Jødene gjør god forretning, bare de tjener penger så er det vel det samme hva som skjer med menneskeheten. Kjenner du ørlite tegn til vondt i hodet, så må du liksom ta en paracet, en ibux, eller noe sterkere, og gjør deg helst avhengig av det daglig, ja gjerne flere piller på en gang, flere ganger om dagen. Bittelitt tett i nesen, så er det å kjøre på med Otrivin og gjøre seg avhengig av den hver eneste dag. Deppa en dag?, ja da er å begynne på lykkepiller liksom. Hostet man litt, så er det hostesaft. Og bare for… Les mer »

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen(@601217081)
1 år siden

Og der fikk vi beviset på at noe er rart med vaksinen.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

Galskapen vil ingen ende ta. Eller er det en djevelsk agenda, mot den hvite rase, som har begått så mange «historiske overgrep»? Mest trolig er det for å spare brune og svarte «snowflakes» – et oxymoron – for ubehaget ved å la seg stikke og bli injisert med samme cocktail som hvite. Ja, ja.

Marius
Marius
1 år siden

Se der ja, ingenting vi ikke har advart om de siste 10 årene. Nei, nå får folk ta seg sammen og våkne opp. Til kamp!

trackback
1 år siden

[…] Jødisk legemiddelfamilie saksøkes – forårsaket narkotikafolkemord blant hvite USA: Influensa-vaksine blir obligatorisk for hvite ved universitet – valgfritt for ikke-hvite Bioforsker advarer mot Covid-19-vaksine Dr. Michael Yeadon og Dr. Wolfgang Wodarg: […]

Linda
Linda
9 måneder siden

Fear of lost, heter det. De vil egentlig gi vaksine kun til de ikke-hvite, men legger det frem som take it or leave it. Mens, hvite må ta den-altså omvendt psykologi for å få de ikke-hvite til å ta den.