Hjem Nyheter Jødisk «skeiv» artist arrestert for å ha forsøkt å arrangere voldtekt av...

Jødisk «skeiv» artist arrestert for å ha forsøkt å arrangere voldtekt av en ni år gammel gutt

1

LHBT-GROOMING En profilert jødisk fotograf og «skeiv» artist assosiert med kjente tidsskrifter som Vogue og Vice har blitt siktet for å ha forsøkt å arrangere en voldtekt av en ni år gammel gutt og distribusjon av barneovergrepsmateriale.

Efrem Zelony-Mindell. Bilde: Skjermbilde/youtube.

Efrem Zelony-Mindell, en profilert amerikansk fotograf og «skeiv» artist fra New York har blitt siktet av føderale myndigheter for å ha forsøkt å arrangere en voldtekt av en ni år gammel gutt, samt distribusjon av barneovergrepsmateriale. Skulle han bli funnet skyldig risikerer han livsvarig fengselsstraff. Zelony-Mindell har blitt beskrevet som en «jødisk LHBT-aktivist» av Renegade Tribune.

Ifølge en uttalelse fra påtalemyndighetene skal Zelony-Mindell ha startet en samtale med en FBI-agent under dekke den 29. april 2022 via en kryptert meldingsapp der han eksplisitt uttrykte et ønske om å engasjere seg med mindreårige i seksuelle aktiviteter og skal ha sendt agenten en rekke bilder og videoer av seksuelle overgrep mot barn.

Den 9. mai skal FBI-agenten ha sendt kontaktinformasjonen til en annen agent under dekke til Zelony-Mindell som lot som han var faren til en ni år gammel gutt. Zelony-Mindell kontaktet den andre agenten den samme dagen og uttrykte et ønske om å begå overgrep mot gutten. I videre samtaler via tekstmeldinger og over telefoner skal Zelony-Mindell ha gjort det klart at dette inkluderte analsex med gutten og da han fikk forklart av dekkeagenten at barnet ville være «slått ut litt» av sovemedisiner skal Zelony-Mindell ha akseptert tilbudet om å begå overgrep av det neddopete barnet.

Zelony-Mindell har lenge vært en profilert fotograf og artist innenfor USAs «skeive» scene og har blitt nevnt i flere velkjente tidsskrifter, deriblant Vogue, som siden arrestasjonen har slettet en artikkel der han hylles som en forkjemper for representasjonen av «BIPOC» (Black, Indigenous, (and) People of Color) og «LGBTQIA+» innenfor kunstverdenen.

Zelony-Mindell har dessuten skrevet flere artikler for tidsskriftet Vice, inkludert en der han hyller en annen fotograf, Mary Ellen Mark, og hennes bilder av en 13-årig barneprostituert ved navn «Tiny» som «flott kunst».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Herlige typer dette her, og aldeles tilfeldig at de er jøder? Som tilrettelegger for analsex med en 9-åring? Men iflg Talmud er sex med mindreårige greit – 3 år og en dag for jenter og 9 år og en dag for gutter, rett nok heterosex. Men jødiske rabbinere er kjent for slike overgrep mot gutter i deres yeshiva, og i jødiske Hollywood er der tallrike eksempler..