Hjem Nyheter USA: Meningsmåling sier at 32% av høyrevendte voksne er enige i at...

USA: Meningsmåling sier at 32% av høyrevendte voksne er enige i at «liberalismen har gjort jøder i stand til å ødelegge institusjoner»

2

JØDESPØRSMÅLET En ny meningsmåling tyder på en eksplosjon av jødebevissthet blant høyrevendte amerikanere.

En undersøkelse publisert i juni av det anerkjente polling-selskapet Morning Consult tyder på at det har skjedd en massiv økning i offentlig bevissthet rundt jødisk makt.

Undersøkelsen, som bevisst ble ignorert av mediene, viste at 49% av selv-beskrevne Q Anon-følgere, 32% av høyrevendte voksne og 8% av venstrevendte var enige med uttalelsen: «Liberalismens fremvekst har gjort jøder i stand til å ødelegge institusjoner og dermed få kontroll over verden».

Det signifikante antallet av mennesker som svarte at de ikke hadde noen mening om saken, som er klart artikulert, kan tyde på en viss uvillighet til å svare rett frem om tabubelagte temaer, hvilket førte til et bias mot Donald Trump i de siste to presidentvalgene som skadet validiteten til meningsmålingene.

Ifølge den sionistiske Anti-Defamation League (ADL), en av USAs mektigste NGO-er, og andre jødiske grupper, kan denne økningen av bevissthet forklares av den plutselige forsvinningen til «Q» sist desember, i tillegg til den massive deplatformingen av slike brukere og deres følgere fra Twitter og Facebook.

Q-promotører og deres følgere, i etterkant av deres migrasjon til Telegram og andre mer ytringsfrihetsorienterte sosiale medier er nå i kontakt med informasjon kritisk til jødisk overrepresentasjon.

ADLs aggressive sensurkampanje og deres arbeid for å stemple en stor del av en amerikanske befolkningen som «innenriksterrorister» som skal knuses av den føderale regjeringen ser ut til å gjort mer skade enn nytte. Den økende målrettede ondskapen til jødiske organisasjoner de siste årene tyder på at meningsmålinger som dette bare utgjør toppen av isfjellet når det kommer til offentlig opinion.

/Eric Striker

Først publisert på National Justice.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Vi ser det igjen og igjen, også historisk, at jødene «skyter over mål» og overdriver i vanvittig grad om «antisemittismen» som bare øker og øker, og deres påståtte «holocaust» under WW2. Det slår nå tilbake på dem selv, og øker goyims oppmerksomhet om deres virksomhet. Sympatien for jødene finner en stort sett bare blant «kristensionistene» og de som har latt seg varig hjernevaske av prosemittisk propaganda gjennom MSM.

Andreas
Andreas
9 måneder siden

Men det skal sies at høyrevendte amerikanere finner ikke felles sympatisører i kampen mot jødisk dominans i det republikanske partiet. I GOP herjer kristensionismen og Israel First-doktrinen.

Mitt håp er at flere og flere amerikanere tør å få øynene opp for den avsindige jødedommen, og skjønner at de har blitt lurt trill rundt, og har lidt så mye for ingen god grunn, i hvertfall siden krigen. Dette håper jeg selvfølgelig alle hvite mennesker (og forsåvidt alle ikke-jøder) forstår før enn senere.