Hjem Nyheter USA sender tusentalls soldater til Midtøsten

USA sender tusentalls soldater til Midtøsten

8

UTENRIKS Etter det amerikanske terrorangrepet natt til fredag, hvor blant annet den iranske generalen Qassem Soleimani ble drept, sender USA nå tusentalls soldater til Midtøsten.

Tusentalls amerikanske soldater fra 82nd Airborne Division sendes nå til Midtøsten. Illustrasjonsbilde: Youtube.

Etter det amerikanske terrorangrepet denne uken, hvor blant annet lederen for den iranske revolusjonsgardens elitestyrke Quds, Qassem Soleimani, og den irakiske shia-militsgruppen Hashd al-Shaabis leder Abu Mahdi al-Muhandi ble drept på direkte ordre fra president Donald Trump, sendes nå tusentalls amerikanske soldater til Midtøsten.

USAs forsvarsdepartements hovedkvarter Pentagon har godkjent at omkring 3 000 soldater fra armédivisjon 82nd Airborne Division – som er spesialisert på militæroperasjoner i luften – sendes til Midtøsten.

Amerikanske forband står nå klare for å beskytte den amerikanske ambassaden i Irak.

Irans høyeste leder, Ali Khamenei, har uttalt at det venter hevn for de kriminelle som gjennomførte terrorangrepet, og landets utenriksminister Mohammad Javad Zarif har i et twitterinnlegg skrevet at «USA er ansvarlig for alle konsekvenser».

Alle amerikanske statsborgere i Irak har blitt oppfordret av USA til å forlate landet.

Det har kommet forskjellige reaksjoner på rakettangrepet som ble gjennomført natt til fredag ved Bagdads internasjonale flyplass i Irak. Russlands utenriksdepartement har fordømt angrepet mens Israels statsminister Benjamin Netanyahu og Syrias opposisjonsleder Nasr al-Hariri hyller det.

På fredag skrev Trump et innlegg på Twitter hvor han påstår at Qassem Soleimani skal ha «… drept eller alvorlig skadet tusentalls amerikanere i en lengre periode, og hadde planlagt å drepe mange flere …» samt «Han skulle ha blitt drept for flere år siden!».

Qassem Soleimani ble tilbedt i Iran, ikke minst for at han var mannen som ledet den irakisk-iranske alliansen som i 2015 jaget ut IS fra Tikrit, som da var et av terrororganisasjonens sterkeste posisjoner i landet. Soleimani var også et symbol for kampen mot den amerikansk-sionistiske imperialismen.

Les også:
Sionistiske planer for Midtøsten
Yinon-planen og Stor-Israel
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa
FILM: Hvordan Israel-lobbyen kontrollerer USA
USA vil øke bistanden til Israel
Stadig flere amerikanere er kritiske til Israel

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robert
Robert
2 år siden

Globalistjødene ønsker tredje verdenskrig og sørger for ytterligere opptrapping av konflikten i Midt-østen. I går fikk vi vite at Israel ble informert om angrepet på Soleimani _før_ den amerikanske kongressen. Det sier mye om maktforholdene i de forente stater. Krigshauker i kommentarfeltet på Resett og Rights viser sine sanne ansikt og all kritikk av Israel eller forsøk på nyansering blir slettet. Godt nytt år, dette lover godt.

Heimdal
Heimdal
Svar til  Robert
2 år siden

Bra kommentar (y) viser at amerika er kun et maktverktøy for israel og ikke en selvstendig nasjon, som Trump liker å fremstille en illusjon av å være. Ringenes herre er en passe sammenligning, der kongedømmet Rohan er underlagt det mørke riket Mordor.

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Robert
2 år siden

Sionistene lurer folk til å hylle USAs krig for Israel. De er så hjernevasket og besatt av sin tilbedelse av jøder at de ikke forstår at alle disse kriger for Israel og jødene fører masseinnvandring til Europa. De lar seg lure gang på gang av deres retorikk, men glemmer helt å se til deres handlinger.

Heimdal
Heimdal
2 år siden

Så skal sikkert superlydige Norge sende en masse styrker av de aller beste av vårt folk, til å bidra som skuddblinker i en ny «fredsbevarende, prestisjefylt og eventyrlokkende» fremmed krig for fremmede interesser for fremmede flagg. Og «nå får milliardflyene våre sjansen til å prøves». Det mangler ikke på argumenter om å delta i krig når man får mulighet til å vise seg på verdensbanen som lydige nyttige idioter og det ropes «alt for Norge, demokratiet og verdensfreden». Tilbake sitter det norske folket og blir grovt banket opp, voldtatt, drept og ranet når nye flyktningestrømmer av fremmede soldater med et… Les mer »

Hans-Simon
2 år siden

Trump er Israel og jødenes «mad dog», eller shabbos goy, som utfører det skitne arbeidet jødene helst vi slippe. Israel vet at et evt hevntiltak – som vil og må komme fra Iran, neppe vil ramme dem direkte, men rettes mot USAs interesser i Midtøsten eller andre steder. Uansett om dette motbydelige drapet ble utført med overlegg, beordret av Trump, er det noe som øker krigsfaren i regionen betydelig, og det er vel det krigslystne, blodsiklende sionister ønsker?

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Amerikanerne brukes som kanonføde. Sendt til slagmarken for å krige jødenes krig. Og sendt hjem i kister en etter en.

Morten
Morten
2 år siden

De blinde «kristen»-sionistene hyller jødenes krigføring og står ved deres side uansett hva. De hjelper dem frem til ytterligere makt i verden, og det til tross for at deres takk vil bli dette: https://www.frihetskamp.net/barbara-spectre-i-nytt-prosjekt-for-skapelsen-av-en-felles-jodisk-fremtid/