Hjem Nyheter USA sender ytterlige soldater til Syria

USA sender ytterlige soldater til Syria

2

UTENRIKS USA sender nå ytterligere soldater til Syria, for å garantere sikkerheten til øvrige tilbaketrekkende styrker.

Det var i slutten av 2018 at USAs president Donald Trump beordret tilbaketrekkingen av amerikanske styrker fra Syria, ettersom IS hovedsakelig er beseiret. Dette førte til at blant annet James Mattis gikk av som forsvarsminister, og den neokonservative sikkerhetsrådgiveren John Bolton reiste på «turné» i midtøsten til blant annet Tyrkia og Israel for å roe USAs allierte.

Nå skal USA sende ytterligere soldater til Syria, for å hjelpe garantere sikkerheten til øvrige tilbaketrekkende styrker, melder CNN.

Styrkene skal også ha tillatelse til å bevege seg rundt i Syria og kan også forlate Syrisk territorium.

Nyheten om at USA sender spesialstyrker til Syria ble kjent etter at en eksplosjon i byen Manbij drepte flere mennesker, inkludert minst fire amerikanske soldater.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
Nordboer
2 år siden

Eller gjennomføre terroraksjoner i naboland …

Reodor
Reodor
2 år siden

Amerikanerne dreper gjerne noen av sine egne whitetrash-soldater i ny og ned om det kan tjene deres strategiske formål. Skal ikke se bort fra at flere amerikanske soldater vil bli drept av usa-finansierte «jihadister/contractors» bare for å holde krigen gående i Syria.

Tipper også at det kommer til å gå med ganske mange norske menige soldater i falskeflagg operasjoner om situasjonen skulle tilspisse seg med Russland. Aldri stol på en anglo-sionist.