Hjem Nyheter USA truer med sekundære sanksjoner mot land som ikke støtter Venezuela-kupp

USA truer med sekundære sanksjoner mot land som ikke støtter Venezuela-kupp

2

UTENRIKS USAs spesialutsending til Venezuela truer nå land med sekundære sanksjoner hvis de ikke støtter USAs ønskede statskupp i Venezuela.

Jødiske Elliot Abrams ved siden av Columbias president Ivan Duque.

Det var USAs spesialutsending til Venezuela, jødiske Elliott Abrams, som under en pressekonferanse på tirsdag antydet at USA ikke vil begrense seg til økonomiske sanksjoner mot kun Nicolas Maduros styre i Venezuela, men også mot land som støtter ham.

– Sekundære sanksjoner er en klar mulighet, sa Abrams, og la til at det «avhenger av oppførselen til [Venezuelas] regime over tid».

I følge professor i statsvitenskap ved Bluefield State College, Colin Cavell, mener USA at de har et godt momentum for å få med seg flere land, men majoriteten av verdens land har avvist USAs «imperialistiske» ambisjoner.

– [Den amerikanske administrasjonen] internasjonaliserer Venezuela-konflikten på et veldig farlig grunnlag […] truer andre land som interagerer med Venezuela og sier at hvis dere ikke støtter våre sanksjoner, vil vi ilegge sanksjoner på dere, sa Cavell til RT.

– Tre fjerdedeler av verdens land støtter det valgte styret, Venezuelas demokratiske regjering, og det inkluderer verdens største land, Kina og Russland. Så til tross for hva Donald Trump sier internt for å holde på makten innenlands, følger verden denne imperialistiske aggresjonen i Venezuela veldig nøye, konkluderte Cavell.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Det er trist å se USA helt på kne for jødisk makt. Trump som så mange nasjonale hadde et håp på i sine taler om «drain the swamp» og kamp mot globalisme, ser dessverre ut til å ha blitt mørbanket av denne makt og nå bare blitt en løpegutt for dem. Man kan jo spekulere i om Trump allerede før han ble valgt hadde uærlige intensjoner eller ikke, men det råder vel ingen tvil lenger om at han jobber for «the deep state» og selv har blitt en løpegutt for eliten.

Reodor
Reodor
Svar til  Haraldsson
3 år siden

Trump er enda et wildcard. Vi får vente å se.